Sanatate

Farmaciile Ropharma – Gama Dolce Miele pentru ingrijirea pielii tale

Publicat: 26 mai 2022

Dacă pielea ta are parte de îngrijirea necesară, atunci ea va rămâne mereu tânără și strălucitoare. Pe lângă îngrijire, secretul constă în a consuma și acel minim de lichide pe zi pentru că în combinație cu un gel de duș potrivit și o cremă hidratantă, pielea corpului să-și păstreze fermitatea un timp îndelungat.
Produsele de îngrijire personală trebuie alese cu atenție pentru că ele reflectă felul în care este îngrijită pielea. Orice tip de piele are nevoie de nutrienții necesari pentru a-și păstra vitalitatea, iar produsele din gama Dolce Miele conțin ingrediente de înaltă calitate cu o formulă eco-organică pentru ca pielea dumneavoastră să radieze.
Gama Dolce Miele oferă trei tipuri de creme hidratante și geluri de duș pentru trei tipuri de piele cu nevoi diferite. Întreaga gamă are la bază ca ingredient principal mierea, ce îngrijește și hidratează cu blândețe pielea.
Crema de corp și gelul de duș cu miere și ulei de argan sunt potrivite pentru pielea sensibilă și uscată. Aceasta curăță, tonifiază și relaxează pielea cu ajutorul antioxidanților naturali. Ingredientele de înaltă calitate sunt eco-organice și oferă îngrijire delicată ce oferă strălucire și elasticitate pielii. Uleiul este bogat în acizi grași esențiali Omega-3 și Omega-6 și are un rol cheie în păstrarea strălucirii pielii.
Crema de corp și gelul de duș cu miere și ulei de jojoba sunt potrivite pentru pielea cu imperfecțiuni. Aceasta regenerează și tonifiază cu ajutorul ingredientelor de înaltă calitate eco-organice și redă strălucirea și aspectul unui corp fin și hidratat în profunzime. Uleiul de jojoba conferă elasticitate și fermitate și este cunoscut pentru proprietățile sale antioxidante. Acesta hidratează puternic și protejează țesutul hidrolipidic al pielii.
Crema de corp și gelul de duș cu miere și ulei de migdale dulci sunt potrivite pentru pielea delicată. Aceasta hidratează și protejează cu ajutorul formulei eco-organice, fără SLS, SLES, folosește spumanți delicați compatibili cu pielea. Uleiul de migdale dulci este cunoscut pentru nutrienții săi. Acesta protejează pielea și restabilește sebumul, conferind fermitate, elasticitate și delicatețe naturală.
Ingredientele de înaltă calitate eco-organice oferă pielii hidratarea necesară pentru a rămâne strălucitoare, sănătoasă și elastică o perioadă îndelungată. Indiferent de anotimp, hidratarea profundă are grijă să nu lase pielea să aibă un aspect uscat, sensibil și greu de îngrijit.
Mai multe detalii despre gama Dolce Miele de creme și geluri de duș găsiti pe site-ul nostru www.ropharma.ro și în oricare din farmaciile Ropharma din țară.
Adauga un comentariu