Sanatate

Farmaciile Ropharma – îți recomandă ceaiul Easylatte care îți vine în ajutor pentru stimularea lactației!

Publicat: 16 sept. 2020

Alăptarea la sân a bebelușului este modalitatea prin care acesta primește de la mama sa anticorpi, vitamine, oligoelemente și multă dragoste. Alăptatul la sân este cea mai sănătoasă variantă de hrănire.

Alăptarea ar trebui să înceapă încă de la naștere iar în perioada în care bebelușul este hrănit cu laptele matern ar trebui să ții cont de câteva sfaturi:

  • Nu consuma alcool – acesta ajunge direct în laptele matern!
  • Copilul exclusiv alăptat nu are nevoie de ceai, apăsau alte lichide.
  • Nu lua suplimente fără acordul medicului!
  • Dacă întâmpini dificultăți în modul de a alăpta, nu te descuraja – cere sfatul unui consultant în alăptare, medicului pediatru sau altor femei care alăptează.

Dar dacă te afli în situația unei proaspete mămici ce are lactație insuficientă poți apela fie la formula laptelui praf, fie poț istimula lactația. Cantitatea de lapte dorită se poate stimula prin câteva trucuri:

  • Bea multe lichide – laptele este lichid, iar cu cât bei mai multe lichide (ceai sau apă) vei susţine o producţie optimă de lapte.
  • Caută sprijin- nu-ți fie teamă să ceri ajutorul mamei sau al prietenelor sau chiar al medicului.
  • Hrănește-te sănătos –calitatea laptelui este în directă corelaţie cu ceea ce mâncăm. Multe dintre alimentele pe care le mâncăm transpun în laptele matern anumite substanţe care îi pot face bine sau rău bebeluşului.

Natura este o sursă interminabilă de resurse ce pot fi de ajutor in diferite afecțiuni, chiar și in insuficiența laptelui matern. Un produs ce are la bază extract din produse naturale este Ceaiul Easylatte pe care îl poți găsi în oricare din farmaciile Ropharma din țară sau direct pe site-ul nostru oficial www.ropharma.ro!

Ceaiul conține  amestec din inflorescențe de Ciumărea, fructe de Fenicul și Anason, flori de Mușețel care au beneficii nenumărate. Susține lactația și producția de lapte matern, îmbunătățește circulația la nivelul glandei mamare și trofismul acesteia, în plus conferă o stare de bine mămicii ajutând la digestie și la funcționarea normală a tractului intestinal.

Consumă cu încredere Ceaiul Easylatte  și te vei bucura de momente minunate și emoționante cu bebelușul tău la sân. Tu ești izvorul nesecat de dragoste de care copilul tău are nevoie!

 

Adauga un comentariu