Sanatate

Farmaciile Ropharma–Produse de îngrijire pentru pielea bebelușului tău!

Publicat: 20 oct. 2020

Îngrijirea pielii bebelușului tău este extrem de importantă, tocmai de aceea trebuie să alegi produse cât mai potrivite care să țină departe alergiile sau iritațiile pielii.

Farmaciile Ropharma îți recomandă gama Vitaprim Baby Care.

Această gamă cuprinde gel de duș și șampon, cremă hidratantă, ulei de corp, loțiune de corp și cremă împotriva iritației de scutec și nu conțin silicon, alergeni sau uleiuri minerale.

VITAPRIM- Gel de duş şi şampon

Gel de duş delicat pentru îngrijirea zilnică a părului și a pielii sensibile, pentru bebeluşi și copii. Curăță delicat corpul și părul, asigurând o spumă bogată și densă. Acesta conține extracte naturale de gălbenele și mușețel, care oferă o protecție antioxidantă suplimentară și proprietăți anti-inflamatorii.

Cum se utilizează:

Aplicați ușor pe pielea umedă, pe corpul și pe părul copilului. Aplicați masând ușor și clătiți cu multă apă.
Nu irită ochii. Fără săpun, SLES, SLS. Fără parabeni, alergeni, siliconi și coloranți.

VITAPRIM Cremă hidratantă

Cremă delicată și hidratantă pentru îngrijirea zilnică a pielii delicate a bebelușului. Ideală pentru față și pentru corp. Îmbogățită cu ulei de  gălbenele, provitamina B5, unt de shea și bisabolol-extras din muşețel, care calmează pielea iritată și oferă o hidratare suplimentară pielii uscate a copilului.

Cum se utilizează:

Aplicați pe pielea corpului și a feței bebelușului, cu mișcări circulare blânde, și masați ușor.
Nu conține silicon, fără alergeni, fără ulei mineral.

VITAPRIM  Cremă împotriva iritației de scutec

Cremă delicată “waterproof”, ideală pentru fiecare schimbare a scutecului (la copil). Împiedică deshidratarea şi previne dezvoltarea bacteriilor, menținând pielea uscată și protejată de acțiunea agresivă a urinei și a materiilor fecale. Bogată în provitamina B5, alantoină și bisabolol – extrase din muşețel, calmează pielea iritată, o protejează de infecții şi atenuează roșeața. Previne proliferarea bacteriană datorită acțiunii oxidului de zinc.

Cum se utilizează:

Aplicați în timpul schimbării scutecului, după curățare, pe pielea uscată.
Nu conține silicon, fără alergeni, fără ulei mineral.

VITAPRIM Ulei de corp

Ulei natural pentru bebeluși, care conține uleiuri esențiale din gălbenele, mușețel și ulei de măsline extravirgin. Acestea hidratează și calmează pielea delicată a bebelușului.

Cum se utilizează:

Aplicați pe pielea corpului cu mișcări circulare blânde și masați ușor.
Nu conține silicon, fără alergeni, fără ulei mineral.

VITAPRIM loțiune de corp

Loțiunea hidratează pielea delicată a copilului timp de 24 de ore, lăsând-o catifelată. Aceasta conține extracte naturale de miere și zmeură, care oferă o protecție antioxidantă suplimentară și are proprietăți antiinflamatorii.

Cum se utilizează:

Masați ușor loțiunea pe pielea bebeluşului pentru a o lăsa moale și catifelată. Ideală pentru utilizarea zilnică. Doar pentru uz extern.
Nu conține silicon, fără alergeni, fără ulei mineral.

Gama VITAPRIM este disponibilă în FARMACIILE ROPHARMA și pe www.ropharma.ro

Adauga un comentariu