Sanatate

Farmaciile Ropharma – Resveravit Cardio

Publicat: 11 nov. 2022
Farmaciile Ropharma - Resveravit Cardio
Majoritatea populației din România suferă de afecțiuni cardiologice

Majoritatea populației din România suferă de afecțiuni cardiologice. Fie că este vorba despre hipertensiune arterială, aritmie cardiacă, tahicardie sau bradicardie, multe persoane ajung la medicul specialist abia în momentul în care aceste afecțiuni alterează desfășurarea activităților de zi cu zi. În linii mari cea mai frecventă afecțiune este hipertensiunea arterială.

În mod normal, aceste tipuri de patologii sunt mai rar moștenite și mai des dezvoltate de pe urma mediului nociv sau al stilului de viață dezechilibrat.

Prin „stil de viață dezechilibrat” ne referim la totalitatea factorilor ce pot transforma o afecțiune incipient psihologică, într-o afecțiune cu repercusiuni fiziologice. Spre exemplu, stările de anxietate sau depresie pot provoca insomnii, ceea ce pot duce la slăbirea sistemului imunitar. Stările de anxietate ne pot altera activitatea inimii, producându-ne astfel senzația unui disconfort retrosternal, dificultăți de respirație sau ne pot induce chiar sentimentul unei morți iminente.

Resveravit Cardio este un produs destinat persoanelor cu risc de a dezvolta afecțiuni cardiologice, neurologice sau care doresc să își mențină sănătatea inimii și a vaselor de sânge. Este util în menținerea unei tensiuni arteriale optime, ajută circulația arterială și periferică, iar nu în ultimul rând, susține activitatea cardiacă.

Resveravit Cardio este un produs ale cărui ingrediente acționează sinergic în beneficiul organismului nostru.

  1. a) Polygonum cuspidatum – Cunoscut pentru proprietățile sale curative, substanța activă extrasă din polygonum cuspidatum (numită Resveratrol), are un puternic efect antioxidant și poate acționa asemeni unui antibiotic natural. Această substanță este secretată de peste 70 de tipuri de plante pentru a le ajuta să lupte împotriva leziunilor mecanice, ale infecțiilor fungice, conferindu-le o barieră protectivă și în fața radiațiilor UV.
  2. b) Pinus pinaster, cunoscut sub denumirea uzuală drept „Pin de pădure”, este un arbore ce poate ajunge la înălțimi de până la 40 de metri. Acesta produce o substanță numită pycnogenol, fiind folosită pentru a susține producția de colagen (acesta se ma află și în structura vaselor de sânge) , îmbunătățește funcția pulmonară, iar nu în ultimul rând are efect antiinflamator asupra organismului.
  3. c) Acid alfa – lipoic – Acest tip de acid este de origine organică și se află în mod natural în celulele umane. Acesta este produs de către mitocondrii, care pot fi uneori găsite și sub denumirea de „uzina de energie a organismului”. Rolul acidului afla-lipoic este de a oferi ajutor enzimelor în procesul de transformare al nutrienților în energie.

Acidul alfa-lipoic este foarte important, mai ales pentru persoanele care practică orice tip de sport. În mod normal, mișcările noastre au nevoie de energie. Această energie este produsă de către mitocondrii și poartă numele de ATP (adenozin trifosfat). ATP oferă suficientă energie pentru mișcări de scurtă durată și care nu implică un grad prea mare de efort. Dacă efortul crește în intensitate și dificultate, sursa generatoare de energie va deveni glicogenul muscular.

Resveravit Cardio este un supliment alimentar, cititi cu atentie informatiile de pe ambalaj si prospect.

Resveravit Cardio este disponibil in Farmaciile Ropharma si pe www.ropharma.ro.
Adauga un comentariu