Sanatate

Farmaciile Ropharma -ȘAMPONUL HC+PROBIOTICI POTRIVIT PENTRU ÎNGRIJIREA PĂRULUI USCAT

Publicat: 25 ian. 2021

Aspru, lipsit de strălucire, electrizat și cu tendință de a se rupe ușor – părul uscat și deteriorat este adesea insuficient hidratat. Așa cum acorzi o atenție deosebită îngrijirii pielii și a unghiilor, tot așa trebuie îngrijit și părul.

În general, părul se usucă atunci când glandele sebacee nu mai secretă îndeajuns de mult sebum. Firele uscate se rup la vârfuri sau se despică, pentru că sebumul, într-o cantitate scăzută, nu mai are puterea de a le hrăni și hidrata complet, pe întreaga lor lungime.

Părul uscat sau deteriorat necesită utilizarea imediată a unor remedii eficiente, înainte ca degradarea podoabei capilare să evolueze și să necesite scurtarea semnificativă a lungimii șuvițelor de păr. Nu este suficient să speli parul cu un șampon obișnuit, ci trebuie sa folosești produse speciale care hrănesc, întrețin și restabilesc textura părului pentru a-l ajuta să devină sănătos.

Un tratament de îngrijire hrănitor este HC+ Probiotici pentru părul uscat. Acesta promite o schimbare rapidă, datorita substanțelor sale active, ceea ce înseamnă că părul tău va fi vizibil mai strălucitor și mai neted.

Șamponul natural hidratant pentru părul uscat și fragil din gama HC+ Probiotici este infuzat cu ingrediente hidratante active și de restructurare capabile să hrănească fibrele de păr. Conține extract de gel organic de aloe vera, proteină activa de grâu şi esteri ai zaharozei, ingrediente care fac din șamponul pentru păr uscat un tratament cosmetic natural și hrănitor pentru părul fragil.

Enzimele de lapte probiotic și fibra prebiotică, care sunt prezente în toate produsele acestei game, ajută la păstrarea echilibrului natural al părului și al scalpului datorită prezenței metaboliților precum acidul lactic.

Probioticele sunt bune și pentru stabilirea unui mediu sănătos pentru păr, gelul de aloe vera hrănește, hidratează și calmează în timp ce enzimele probiotice restabilesc echilibrul pierdut din cauza acțiunilor chimice.

Mai multe detalii despre HC+ Probiotici șampon pentru păr uscat găsești pe site-ul nostru www.ropharma.ro și în oricare din farmaciile Ropharma din țară.

 

Adauga un comentariu