Actualitate

Farmece făcute pe haine, un atentat la sănătatea noastră. Cum îți dai seama că ai fost vrăjit

Publicat: 09 mart. 2021
Farmece făcute pe haine
Farmecele pe haine sunt făcute de cei care vor să se răzbune pe sănătatea cuiva

Un real atentat la sănătatea noastră sunt așa-numitele farmece făcute pe haine care sunt niște răzbunări din partea unor dușmani. Aceste practici oculte, cum sunt și blestemele, au diferite scopuri, cum ar fi de a ne întuneca mintea, de a ne lua norocul în dragoste, banii și, cel mai grav, de a ne îmbolnăvi subit. În unele cazuri se poate ajunge și la moarte, caz în care rămâne în urmă multă durere.

Farmecele pot face foarte mult rău celor asupra cărora sunt aruncate, însă ele nu se pot face fără o bază materială. Iar pentru aceasta ar trebui să fiți mereu în gardă, pentru a-i împiedica pe cei care vor să facă rău să pună mâna pe respectivele obiecte, de cele mai multe ori unele banale. Pentru a ști la ce trebuie să fiți atenți, vă spunem că cei care se ocupă cu astfel de practici oculte folosesc, pentru a face rău, boabe de orez de la cununia persoanei respective sau chiar cununii. De asemenea, se mai folosește rochia de mireasă, bomboanele de la nuntă, fitile de la lumânări aprinse de persoanele respective sau chiar hainele îmbrăcate la o nuntă. Totuși, există şi unele farmece care nu pot fi anulate.

Ceea ce este important e faptul că farmecele pot avea efecte devastatoare asupra vieții noastre. Și totuși, multă lume este sceptică în privința acestora, deoarece nu s-au confruntat cu așa ceva. Și totuși Biserica le recunoaște, mai mult că sunt și sunt rugăciuni speciale pentru dezlegarea lor…

Farmece făcute pe haine – ce putere au acestea

În primul rând, trebuie să știți că există mai multe tipuri de farmece cărora le putem cădea victime. Ele sunt făcute pentru a ne distruge sau a ne schimba cursul vieții. Astfel, farmecele pe haine sunt făcute de cei care vor să se răzbune pe sănătatea cuiva. În acest caz, este suficient să intre în posesia unei haine sau articol de lenjerie pe care le purtați sau le-ați purtat și vă blochează energia de zi cu zi. În această situație, simptomele apar după 3 sau 7 zile… Manifestările frecvente sunt tristețea, melancolia și lipsa chefului de orice…

Apoi, mai sunt farmecele cu ulei sau apa, vin, suc, cafea etc. Dacă cineva dorește să vă facă rău, este suficient un strop de sânge sau apă de la mort sau de la vrăjitor. Dacă așa ceva vă este strecurat în mâncare, din acel moment nu mai vedeți realitatea așa cum este. Veți începeți să urâți persoanele care până mai ieri vă erau dragi și pe care le iubeați. De asemenea, nu mai suportați locul în care stați, apar certurile, neascultarea și finalul este distrugerea liniștei a bucuriei.

Însă de departe, cele mai periculoase sunt farmecele făcute cu ajutorul unui mort. Așadar, farmecele ne iau toată energia, bucuria, cheful de viață, ne transferă într-un canal energetic foarte scăzut. Efectele se observă imediat: slăbim, avem atacuri de panică și suntem la un pas de depresie sau de a ajunge la gânduri de sinucidere.

Cum îți dai seama că ţi s-au făcut farmece

În cazul în care bănuieşti ceva, te poţi duce la un preot cu har care ar putea sa-ţi spună sau te poţi ghida după unele semne:

  1. Vrei să faci un copil şi nu poţi, chiar dacă din punct de vedere fizic nici tu, nici partenerul nu aveţi probleme.
  2. Ai o stare generală proastă (apatie, stări de depresie, ameţeli sau leşinuri repetate).
  3. Nu reuşeşti să te angajezi sau ai probleme la serviciu apărute din senin.
  4. Nu reuşeşti să-ţi găseşti un partener de viaţă.
  5. Nu reuşeşti să te stabilizezi din punct de vedere financiar.

Ei bine, toate acestea sunt semne că ţi s-au făcut farmece, iar cu cât este mai complex, cu atât mai greu te eliberezi de el. Mai mult, unele farmece şi legături, cum sunt de fapt și blestemele de moarte, pot fi transmise şi urmaşilor, de aceea, este bine să scapi de ele imediat ce le descoperi. Cel mai recomandat lucru este să mergi la biserică… Așadar, pentru a te feri de aceste farmece făcute pe haine e bine să fi atent la ceea ce se întâmplă în jurul tău.

Comentarii
  • Pe bune? Domnule ziarist, eu credeam ca Evul Mediu a trecut de mult timp ! Ca omenirea a evoluat si vrajile nu mai sunt subiect de presa!

  • Nu e de gluma cu acestea! Farmecele făcute de vrăjitoare care lucrează cu necuratul, sunt foarte periculoase. Își vând sufletul pentru puterea da a face aceste farmece și el le asculta și le îndeplinește dorințele. E bine sa aveți la voi tot timpul o cruciulițe sfințită, o iconita, orice obiect sfințit. Înainte sa ieșiți din casa sa va faceți semnul Sfintei Cruci și sa îl aveți în gând pe Isus permanent. Nu e bine sa intri în contact cu persoane dubioase. Dacă simțiți ca sunteți afectați în vreun fel și știți ca at avut de a face cu cineva care ar fi putut sa va supună vreunei vrăji, sa mergeți neapărat la preot sa va dezlege de acestea. Puterea lui Dumnezeu este mare și necuratul și aliații lui nu are putere asupra oamenilor protejați de Dumnezeu. Doamne ajuta!

  • Eu am in permanenta asupra mea o trusa de urgenta, care contine: cruce de argint sfintita la Ierusalim, apa sfintita la Muntele Athos, tepusa din lemn de chiparos sfintita la Efes, pistol cu bile de argint sfintite la Cesareea (n-am permis pentru glont, dar de aproape merg si bilele), usturoi sfintit in Armenia si o lista consistenta de contra-blesteme si rugaciuni de uz general si special impotriva vrajilor, varcolacilor si anatemelor de tot felul. Ca bonus, fac baie numai in lapte de magarita (achizitie proprie) si ma spal pe dinti cu pipi de bebelus (asta-l cumpar din vecini, fiind de fata, n-am chef de pisatul parintilor lui !), in felul asta nu pot fi vrajit prin intermediul apei (cine stie, cunoaste !). Stiu ca-mi scapa totusi ceva, dar ma straduiesc sa fiu la zi cu tot ce-i mai nou in domeniu. Sa fiti vra…, pardon, sfintiti.

Adauga un comentariu