Sport

FCSB și-a găsit stadion! A cerut să joace la Pitești meciurile din play-off. „Ne-au căutat, încercăm să-i ajutăm!”

Publicat: 12 mart. 2021
FCSB pe terenul de fotbal
FCSB a cerut să joace la Pitești în play-off

FCSB și-a găsit stadion, după ce gruparea patronată de Gigi Becali trebuie să părăsească „Arena Națională” după meciul pe care îl va juca împotriva CFR-ului.

FCSB – CFR Cluj va fi ultimul meci al roș-albaștrilor din acest sezon pe „Arena Națională”, vineri, 19 martie, ora 20:30, în etapa 28 din Liga 1, toate acestea deoarece cel mai mare stadion din România va fi predat către UEFA pentru cele patru meciuri din cadrul EURO 2020.
Jean Vlădoiu, președintele echipei FC Argeș, a dezvăluit pentru ProSport că a fost contactat de către oficialii lui FCSB pentru a cere ca formația roș-albastră să fie lăsată să joace pe stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești, dar că decizia finală o să fie luată de Primărie. Fostul internațional român a anunțat că o să se caute o soluție pentru ca echipa patronată de Gigi Becali să poată juca partidele din play-off pe terenul lui FC Argeș.

FCSB a cerut să joace la Pitești în play-off

Stadionul din Pitești nu a fost singurul pe lista oficialilor de la FCSB după ce au aflat că Arena Națională o să fie predată în aprilie celor de la UEFA. Roș-albaștrii s-au mai gândit la arenele din Buzău, Târgu Jiu, Giurgiu și chiar la Arcul de Triumf. „Ne-au căutat cei de la FCSB și încercăm să-i ajutăm, dar i-am spus și domnului Argăseală că nu depinde de noi, trebuie să vorbim la Primărie și să vedem dacă se găsește o soluție de închiriere a stadionului pentru ca FCSB să joace aici, în play-off”, a spus Jean Vlădoiu, președintele lui FC Argeș, pentru ProSport.

FCSB trebuie să caute stadion pentru partida cu Universitatea Craiova

După meciul cu CFR Cluj, cel care va fi ultimul pentru FCSB pe Arena Națională în sezonul 2020-2021, formația roș-albastră va primi vizita celor de la Universitatea Craiova în penultima etapă din sezonul regulat, iar conducerea fostei vicecampioane a României trebuie să găsească altă arenă pe care să joace.
2.500 de euro plătea FCSB pentru un singur meci jucat pe „Nicolae Dobrin”
FCSB a mai jucat pe stadionul din Pitești în 2018, atunci când Gigi Becali a fost nevoit să scoată din buzunar 11.000 de lei pentru a putea să folosească arena „Nicolae Dobrin”, adică aproximativ 2.500 de euro pentru fiecare meci

Adauga un comentariu