Magazin

Femeia cu cei mai mari sani din Romania: „Propunerea cea mai erotica …”

Publicat: 01 nov. 2014
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Femeia cu cei mai mari sani din Romania Propunerea cea mai erotica ...
1

Adina Barbu este una dintre cele mai sexy femei din Romania, iar sanii ei i-au facut pe multi sa o numeasca noua Nicoleta Luciu.

Adina Barbu, vedeta care a pozat in luna octombrie pentru revista Playboy, a vorbit despre cele mai erotice experiente din viata ei. Adina a dezvaluit ca iubitul ei a cucerit-o doar cu o privire. „Iubitul meu ma face sa simt fluturi in stomac. Privirea si modul in care mi-a zambit iubitul meu m-au cucerit din primul moment. La un barbat, apreciez inteligenta, maturitatea si simtul umorului. Urasc minciuna”, a recunoscut Adina pentru ziarulring.ro.

Bruneta a mai vorbit despre cariera sa de fotomodel si motivele pentru care a aparut in Playboy. Job-ul visurilor ei e sa lucreze in televiziune si spera ca noua aparitie in Playboy sa o ajute in cariera: „Am mai pozat si pentru alte reviste, dar intotdeuana mi-am dorit sa apar si in Playboy. Este un brand foarte cunoscut, sunt mandra de pictorial si cred ca aceasta aparitie o sa ma ajute mai departe in cariera mea de fotomodel”.

Adauga un comentariu