Local

Femeie, bătută cu bestialitate într-un autobuz! Fostul soț a scăpat de temniță!

Publicat: 11 apr. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Femeie bătută cu bestialitate într-un autobuz Fostul soț a scăpat de temniță

Un individ acuzat că și-a agresat fosta nevastă a scăpat de temniță. Judecătoria Iași a dispus ieri condamnarea lui Dumitru Popa (52 de ani) la un an de închisoare, cu suspendare, pentru violență în familie.

„Inculpatul Popa Dumitru va presta, timp de 60 de zile lucrătoare, o muncă neremunerată în folosul comunității, în cadrul Primăriei vomunei Fântânele sau în cadrul Primăriei municipiului Iași. Constată că partea vătămată E.M. nu a formulat pretenții civile”, au susținut judecătorii.

Sentința nu este definitivă, putând fi contestată.

Când a început procesul?

Procesul individului a început pe data de 8 noiembrie 2018.

„În ziua de 13 iulie 2016, în timp ce se afla într-un autobuz parcat pe peronul Autogării Iași – Vest, inculpatul i-a aplicat persoanei vătămate o lovitură în zona capului, apoi, în timpul conflictului fizic dintre cei doi, acesta a lovit-o în zona corpului, producându-i leziuni care au necesitat pentru vindecare 7 – 9 zile de îngrijiri medicale”, au menționat procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

În urma incidentului, femeia a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Spiridon”, din Iași, unde a primit îngrijiri medicale.

Adauga un comentariu