Educatie intima

Femeile sunt deranjate cand barbatii termina prea repede! Afla de ce

Publicat: 26 mai 2014
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Femeile sunt deranjate cand barbatii termina prea repede Afla de ce
7

Un studiu recent arata care sunt adevaratele implicatii pe care le are asupra psihicului femeilor problemele de ejaculare precoce ale partenerilor. Desi la prima vedere raspunsul pare foarte simplu, realitatea este mult mai complexa.

Andrea Burri, psiholog la Universitatea din Zurich, a realizat un studiu la care au participat 1.500 de femei din Mexic, Italia si Coreea de Sud.

Cercetatorul a vrut sa afle care sunt efectele pe care le are ejacularea precoce a partenerilor in viata intima a cuplului.

Vezi si: Suferi din dragoste? Iata un remediu bun

Astfel, femeile care aveau un partener cu aceasta problema erau mult mai stresate si mai nefericite decat celelalte. Explicatia nu tine insa de durata redusa a actului sexual.

Frustrarea femeilor apare din cauza comportamentului barbatului, care este foarte ingrijorat de acest aspect si isi canalizeaza toate eforturile pentru a amana cat mai mult ejacularea. Astfel, el nu mai este atent la dorintele partenerei sale si nu o poate satisface.

Vezi si: A fost creat medicamentul care va ajuta sa treceti peste suferinta din dragoste 

Cele mai multe femei care au participat la studiu au declarat ca nu conteaza doar actul sexual, ci si saruturile, atingerile si stimularea sexuala din timpul preludiului.

Aceste nevoi sunt ignorate de partenerii care nu se gandesc decat la problemele pe care le au si cauta sa se axeze pe performanta erotica, pe durata cat mai mare a actului sexual.

Astfel, la fel ca barbatii care sufera de aceasta problema, partenerele lor vor ajunge sa evite contactele sexuale, de teama frustrarii de care vor avea parte, iar asta va duce la agravarea situatiei, explica Andrea Burri.

Vezi si: Invata sa faci dragoste tandru cu partenerul tau

Pentru cele mai multe femei creativitatea si tandretea sunt mai importante decat durata actului sexual.

Peste un sfert din voluntare au recunoscut ca s-au despartit de partenerii lor din cauza acestei probleme legate de viata intima.

Sursa: Eurek Alert

Adauga un comentariu