Bursa Barfelor

Feriți-vă de Toni Hoțac! Dacă ești tinerel și frumușel, nu încerca să lucrezi la gazeta lui, că nu mai scapi de „Curuleț”

Publicat: 15 mart. 2021

Dragi cetitori și cetitoare, babele bârfitoare își cer anticipat scuze pentru ce urmează să parcurgeți în rubricuța de mai jos. Vă vom povesti despre cum se plâng tinerii studenți care vor să facă practică la gazetuța lui Toni Hoțac, că sunt abordați cu tot felul de aluzii de cel poreclit „Curuleț”. Lucrurile sunt cât se poate de clare. Toni Hoțac, cel născut la țară, la Dumești Belești, lângă Iași, îi alege pe acei studenți mai frumușei, cărora le face tot felul de propuneri….cum ce fel de propuneri? Din ălea libidinoase, despre care babetelor bârfitoare le este și rușine să povestească.

Cert este că dacă ești tinerel și frumușel, nu încerca să lucrezi la gazeta lui, că nu mai scapi de „Curuleț”! Totuși, se naște o întrebare: ce ar putea învăța oare niște studenți de la Toni Hoțac, un bețiv notoriu, a cărui singură mare realizare este că îl mulge de bani și nu numai pe Venerel Lăbuț, partenerul lui de ieșiri romantice? Despre cuplul mortal din târgul Ieșilor, mai grăim noi în edițiile viitoare.

 

 

Comentarii
Adauga un comentariu