Sport

FIFA a anunțat arbitrii care vor conduce meciurile echipei naționale a României din luna martie

Publicat: 12 mart. 2021
Nationala Romaniei de Fotbal
Elevii lui Mirel Rădoi vor fi arbitrați de brigăzi din Portugalia, Franța și Letonia, la primele jocuri din preliminariile Campionatului Mondial din 2022

FIFA a anunțat componența brigăzilor de arbitri care vor oficia la meciurile echipei naționale programate în această lună. Echipa națională a României va evolua împotriva reprezentativelor din Macedonia de Nord, Germania și Armenia.
Elevii lui Mirel Rădoi vor fi arbitrați de brigăzi din Portugalia, Franța și Letonia, la primele jocuri din preliminariile Campionatului Mondial din 2022. Selecționata României va da piept cu Macedonia de Nord și Germania, pe teren propriu, și, în ultima zi a lunii martie, va evolua împotriva Armeniei, la Erevan.

Arbitrii delegați la meciurile echipei naționale din luna martie:

25 martie: România – Macedonia de Nord, ora 21:45 – Arena Națională (București)

O brigadă portugheză va conduce partida, avându-l la centru pe Fabio Jose Costa Verissimo, ajutat de Luis Andre Ferreira Pinto Campos și Bruno Miguel Campos Rodrigues, în calitate de al patrulea oficial fiind delegat Antonio Emanuel Carvalho Nobre. „Centralul” lusitan de 38 de ani a făcut parte din brigada care a arbitrat România în preliminariile CM 2018, fiind al patrulea oficial la 0-0 în Kazahstan.

28 martie: România – Germania, ora 21:45 – Arena Națională (București)

A doua partidă va fi oficiată de o brigadă franceză, la centru Clement Turpin, arbitri asistenți Nicolas Danos și Cyril Gringore, cu Jerome Brisard al patrulea oficial. „Cavalerul fluierului” francez de 38 de ani a fost delegat la EURO U19 din 2011 găzduit de România, unde a condus partida tricolorilor U19 cu Cehia, 1-3.

31 martie: Armenia – România, ora 19:00 – Stadion Republican Vazgen Sargsyan (Erevan)

La partida din deplasare pe care o vom disputa în această lună avem o brigadă din Letonia, condusă de Andris Treimanis, ajutat de Haralds Gudermanis și Aleksejs Spasjonnikovs, iar Vitalikj Spasjonnikovs în calitate de al patrulea oficial. Singurul contact al „centralului” de 35 de ani cu naționalele noastre datează din 2019 când, la EURO U21, a fost al patrulea oficial la semifinala Germania – România 4-2.

Selecționerul Mirel Rădoi a trimis 22 de convocări preliminare pentru fotbaliști de la cluburi din afara României

Mirel Rădoi a anunțat lista preliminară a stranierilor convocați pentru meciurile din martie
Pentru cele 3 partide, selecționerul Mirel Rădoi a trimis 22 de convocări preliminare pentru fotbaliști de la cluburi din afara României. Pe lista finală de jucători se vor regăsi o parte dintre aceștia, alături de fotbaliști din Liga I.

Pe lista selecționerului se află jucători precum Ianis Hagi, Dennis Man sau Valentin Mihăilă, care ar urma să evolueze la prima reprezentantivă și nu la Campionatul European de tineret.
Portari: Florin Niță (Sparta Praga/Cehia, 2/0), Ionuț Radu (Inter Milan/Italia, 0/0);
Fundași: Vasile Mogoș (Chievo Verona/Italia, 3/0), Bogdan Țîru (Jagiellonia/Polonia, 2/0), Ionuț Nedelcearu (AEK Atena/Grecia, 13/2), Dragoș Grigore (Ludogoreț/Bulgaria, 38/1), Alin Toșca (Gaziantep F.K./Turcia, 23/0), Vlad Chiricheș (Sassuolo/Italia, 59/0), Cristi Ganea (Aris Salonic/Grecia, 7/0), Adrian Rus (Fehervar/Ungaria, 5/0);
Mijlocași: Sergiu Hanca (KS Cracovia/Polonia, 5/0), Răzvan Marin (Cagliari/Italia, 25/2), Alexandru Crețu (NK Maribor/Slovenia, 4/0), Nicolae Stanciu (Slavia Praga/Cehia, 42/10), Ianis Hagi (Glasgow Rangers/Scoția, 14/0), Alexandru Maxim (Gaziantep F.K./Turcia, 44/6), Alexandru Băluță (Akademia Puskas/Ungaria, 7/1), Erik Bicfalvi (FC Ural/Rusia, 6/1), Valentin Mihăilă (Parma/Italia, 0/0), Dennis Man (Parma/Italia, 6/1);
Atacanți: Claudiu Keșeru (Ludogoreț/Bulgaria, 40/13), George Pușcaș (Reading/Anglia, 20/8).

Adauga un comentariu