Sport

FCSB, OUT de pe Arena Națională! Ce variante are Gigi Becali și unde poate duce echipa

Publicat: 10 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
FCSB OUT de pe Arena Națională Ce variante are Gigi Becali și unde poate duce echipa
Arena Națională va găzdui patru meciuri din cadrul Euro în vară. Stadionul va fi ”predat” către UEFA, la începutul lunii aprilie

EURO 2020 a fost amânat cu un an, din cauza pandemiei de coronavirus, și se va disputa în perioada 11 iunie – 11 iulie 2021.

Arena Națională va găzdui patru meciuri din cadrul Euro în vară, motiv pentru care stadionul va fi ”predat” către UEFA, la începutul lunii aprilie. Deși au existat voci care susțineau că turneul final ar putea fi găzduit de o singură țară, din cauza restricțiilor din timpul pandemiei, Gică Popescu a dat asigurări că cele 4 partide programate la București se vor desfășura pe Arena Națională.

”Exclus să pierdem organizarea EURO, sigur se va juca la București, rămâne de văzut dacă se va desfășura cu spectatori sau nu.”, a anunțat Gică Popescu, pentru AS.ro.

Astfel, FCSB, echipa care-și dispută meciurile de acasă pe Arena Națională, va trebui să găsească alt stadion pe care să joace partidele de pe teren propriu. Concret, ultima partidă care se va juca pe Arena Națională înaintea turneului final al Euro 2020 va fi FCSB – CFR Cluj, vineri, 19 martie, de la 20.30, la Digi Sport 1.
Începând cu următoarea etapă, penultima a sezonului regular, când FCSB va primi vizita celor de la Universitatea Craiova, ”roș-albaștrii” trebuie să caute altă arenă pe care să joace, același caz aplicându-se și pentru partidele din play-off ale actualului lider din Liga I.

Gigi Becali: „O să jucăm pe Arcul de Triumf, dar și acolo există un stăpân!”

Gigi Becali a anunțat recent, că echipa sa va juca pe stadionul Arcul de Triumf, cu toate că arena este sub tutela Federației Române de Rugby.

„Pe Arcul de Triumf o să jucăm, dar și acolo există un stăpân, e Petrache. El a fost ales acolo, dar el e stăpân acum. În România, când e ales cineva pe funcție, el e stăpân. Ho, bă, că nu ești, bă, stăpân. Sunt bani publici! și acolo se închiriază”, a spus Becali, la Liga DigiSport.

Când s-a mai aflat în această situație, FCSB a apelat la arena din Giurgiu, care în acest sezon este, însă, destul de solicitată, Astra și Chindia disputând acolo jocurile considerate pe teren propriu. O altă soluție pentru echipa antrenată de Toni Petrea este noul stadion din Târgu Jiu sau arena din Buzău.

Programul meciurilor de la Euro 2020 găzduite de Arena Națională din București

14 iunie, Grupa C: Austria – Macedonia de Nord, de la ora 18:00
18 iunie, Grupa C: Ucraina – Macedonia de Nord, de la ora 15:00
22 iunie, Grupa C: Ucraina – Austria, de la ora 18:00
29 iunie, un meci din optimile de finală, de la ora 21:00

Adauga un comentariu