Cancan ultimă oră

Fiica lui Florin Salam lansează o nouă melodie

Publicat: 23 oct. 2019

Fiica lui Florin Salam lansează o nouă melodie. Betty Stoian și-a anunțat fanii în cadrul unei emisiuni TV.

Betty Stoian se întoarce în industria muzicală! Fiica lui Florin Salam lucrează la o nouă piesă cu nimeni altul decât… Adi Sînă! Betty și-a anunțat fanii în legătură cu noua surpriză muzicală, în direct, în cadrul unei emisiuni TV. Iar asta nu e tot! După colaborarea cu soțul Ancăi Serea, fiica lui Florin Salam va avea o piesă a ei!

După ce a devenit mămică, Betty revine cu forțe proaspete și promite să rupă topurile muzicale.

”Este piesa lui Adrian Sînă, un om pe care îl admir. Trebuia să lucram de mai mult timp şi din păcate, nu a fost să fie, iar acum am început să lucrăm. Eu eram cu altcineva la o altă casă de discuri şi de asta nu s-a putut până acum. Voi avea şi o piesă a mea, dar deocamdată nu am terminat-o şi mai am ceva de lucru la ea”, a mărturisit Betty la „Răi da Buni”.

Betty și Cătălin Vişănescu s-au căsătorit în 2018
Cei doi au devenit părinți pe 1 octombrie 2018, iar fiul lor a primit numele Matthias Ștefan. Pe 28 august 2018, artista a împlinit 18 ani. Anul acesta, ea și Cătălin Vișănescu vor face nunta. Vă reamintim că fiica lui Florin Salam a fost cerută de soţie pe 11 septembrie 2017 în aeroport, după ce s-a întors dintr-o vacanță în care a fost peste hotare. Betty e fiica lui Florin Salam. Ea şi fratele său, Danny, s-au născut în urma mariajului manelistului cu prima lui soţie, cu Ştefania sau Fănica, aşa cum îi alinta prima soţie, care a fost răpusă de cancer pe 12 aprilie 2009. Mama lui Betty avea 27 de ani când a murit.loading...

Adauga un comentariu