International

Fiica lui Floyd Mayweather a fost reţinută de poliţie după ce a înjunghiat o femeie! De la ce a pornit scandalul

Publicat: 05 apr. 2020

Iyanna Mayweather, fiica de 19 ani a boxerului Floyd Mayweather, a fost reţinută, sâmbătă, după ce a înjunghiat o femeie de 25 de ani, informează dailymail.co.uk. Incidentul a avut loc la locuinţa din Texas a rapper-ului Kentrell DeSean Gaulden, 20 de ani, cunoscut ca YoungBoy Never Broke Again sau ca NBA YoungBoy.

Iyanna ar fi avut o relaţie cu Kentrell DeSean Gaulden, care ar fi fost ruptă la finalul anului trecut.

Victima, Lapattra Lashai Jacobs, este mama copilului rapper-ului. Kentrell DeSean Gaulden şi Lapattra Lashai Jacobs erau la locuinţa primului, când Iyanna Mayweather a sosit şi ea, susţinând că este logodnica rapper-ului şi cerându-i lui Jacobs să plece.

Jacobs a luat-o de păr pe Mayweather ca să o dea afară, apoi conflictul s-a mutat în bucătărie, unde Iyanna a luat un cuţit şi a înjunghiat-o de două ori pe Lapattra.

Victima a ajuns la spital, unde medicii au stabilit că rănile suferite nu-i pun viaţa în pericol.

Iyanna a fost reţinut şi eliberată ulterior pentru o cauţiune de 30.000 de dolari. Ea va fi audiată, luni, de un judecător. Şi YoungBoy a fost reţinut iniţial, dar a fost pus în libertate după scurt timp. Iyanna este fiica lui Floyd Mayweather, 43 de ani, din relaţia cu Melissa Brim.




Adauga un comentariu