Actualitate

Fiica lui Răzvan Simion a împlinit 18 ani. Ianca s-a transformat într-o domnișoară superbă

Publicat: 16 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Fiica lui Răzvan Simion a împlinit 18 ani. Ianca s-a transformat într-o domnișoară superbă
Ianca Simion a împlinit de curând vârsta majoratului, ocazie cu care a avut parte de o petrecere pe cinste

Fiica lui Răzvan Simion, Ianca, a împlinit zilele trecute frumoasa vârstă de 18 ani, iar cei dragi au surprins-o cu o petrecere pe cinste. Tânăra primul copil al matinalului de la Antena 1 și provine din mariajul acestuia cu Diana, care s-a încheiat în 2015. De menționat că Răzvan Simion mai are și un băiat, Tudor care urmează să facă 14 ani în toamnă.

Fiica lui Răzvan Simion a împlinit 18 ani

Micuța Ianca de altă dată este acum o domnișoară în toată regula care are în față ultimul an de liceu. Fiica lui Răzvan Simion a ajuns la vârsta majoratului, ea împlinind cei 18 ani pe 14 august, ocazie cu care familia i-a organizat o petrecere superbă. Cu acest prilej, coprezentatorul matinalului de la Antena 1, dar și iubita acestuia, Daliana Răducan, i-au transmis niște mesaje emoționante pe rețelele de socializare.

În plus, vedeta TV a postat, spre încăntarea fanilor, și câteva imagini cu fiica sa, încă de când aceasta era doar un bebeluș.

„Mulțumesc, Minunea mea, că m-ai ales să-ți fiu părinte. La mulți ani, Domnișoara Botoșel! La mulți ani, Prințesa Căpșunică”, a fost mesajul lui Răzvan Simion.
„La mulți ani, Prințesini! Să te înconjori mereu de iubire și să îți păstrezi zâmbetul, vioiciunea, bunătatea și frumusețea. Te iubește mama Dali”, a scris și Daliana Răducan pe Instagram.

Din câte se poate observa, Ianca și Daliana, iubita tatălui ei, au o relație foarte apropiată și se înțeleg de minune.

Răzvan Simion are doi copii din mariajul cu Diana

Răzvan Simion a fost căsătorit cu Diana aproape 15 ani, iar împreună au doi copii, pe Ianca și Tudor. Cei doi au divorțat în anul 2015, la acea vreme prezentatorul tv refăcându-și viața cu Lidia Buble, de care s-a despărțit în anul 2020. În prezent, Răzvan trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu arhitecta Daliana Răducan.

Coprezentatorul matinalului de la Antena 1 are o relație specială cu cei doi copii ai săi, Ianca și Tudor. Mai mult, Răzvan declara într-un interviu că este foarte relaxat atunci când se află în preajma copiilor săi. Cu toate acestea a recunoscut că niciodată nu și-a imaginat că va fi atât de calm și relaxat cu privire la perioada în care Ianca va avea primele interacțiuni cu băieții.

„De ce să nu îmi vină să cred că am copiii așa mari? Ce, mi i-a făcut altcineva? Asta e o unitate de măsură a experienței pe care o ai tu în viață. Faptul că ți-au crescut copiii și problemele s-au schimbat. Se spune: copii mici, probleme mici, copii mari, probleme mai mari. Eu nu am avut nici probleme mici, nici probleme mari cu ei. Eu mă gândeam, când era ea mai micuță, că o să fac ca toți dracii, dar nu. Sper să mă țină chestii asta. Chiar ea mi-a zis că sunt surprinzător de calm”, a povestit Răzvan Simion.

Adauga un comentariu