Cancan ultimă oră

Schimbare majoră! Cum arată acum fosta soție a lui Răzvan Simion

Publicat: 14 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Schimbare majoră Cum arată acum fosta soție a lui Răzvan Simion
Răzvan Simion a divorțat de Diana în anul 2015

Răzvan Simion (42 de ani) a avut o relație de căsnicie de 15 ani cu Diana (44 de ani). Din relația celor doi au rezultat doi copii, Ianca și Tudor. Vezi cât de schimbată este fosta soție a prezentatorului de la ”Neatza cu Răzvan și Dani”.

Răzvan Simion a divorțat de Diana în anul 2015, iar gurile rele spun că Lidia Buble ar fi fost motivul pentru care s-ar fi despărțit de soția sa de la acea vreme, care i-a oferit și doi copii. În anul 2021, fosta parteneră de viață a prezentatorului TV și-a refăcut viața și s-a căsătorit cu Radu Biță, bărbat căruia i-a dăruit un băiețel.

Diana Simion Biță și Radu formează un cuplu încă din anul 2019. Cei doi se cunosc de mai bine de 20 de ani, însă și-au dat seama mult mai târziu că sunt făcuți unul pentru celălalt.

Cum arată acum fosta soție a lui Răzvan Simion

Recent, Diana a publicat o imagine cu soțul ei, iar pe faţa fostei soţii a lui Răzvan Simion se poate observa că este extrem de fericită alături de partenerul ei.

”Despre dragoste și alte întâmplări”, a scris romantică Diana Biță în dreptul fotografiei cu soțul ei.

Se pare că Diana și Radu au ținut secretă relația și au oficializat-o abia în 2019, iar în 2021 s-au căsătorit. Cel care a dat vestea cea mare a fost chiar Radu, care a scris un mesaj pe rețelele de socializare.

”Da. Suntem o familie!”, a notat Radu Biță în dreptul imaginii cu aleasa inimii sale, Diana.

Răzvan Simion se iubește de mai bine de un an cu Daliana Răducan

Nu doar Diana Simion a lăsat trecutul în urmă după divorț. După separarea de soția sa, Răzvan a avut o relație de cinci ani cu solista Lidia Buble, iar de mai bine de mai bine de un an trăiește o poveste de dragoste cu Daliana Răducan, cunoscută pentru participarea sa la emisiunea „Visuri la cheie”, din postura de arhitect.

Adauga un comentariu