Cancan ultimă oră

Fiica lui Tzancă Uraganu, filmată în ipostaze incredibile. Fanii i-au taxat dur pe părinți

Publicat: 08 iul. 2021

Lambada este o prezență din ce în ce mai activă pe rețelele de socializare, mai ales după scandalurile în care a fost implicată cu tatăl fiicei sale, Tzancă Uraganu. Blondina a șocat din nou toți internauții, postând un filmuleț incredibil cu micuța Anaisa, care a stârnit o mulțime de controverse. Iată cum a surrpins-o Lambada pe fiica ei!

Lambada a început să posteze din ce în ce mai multe videoclipuri și fotografii cu fiica ei, Anaisa, doar că, de cele mai multe ori, ipostazele în care ea este surprinsă nu sunt cele mai avantajoase, având în vedere că micuța are doar trei ani.

Fiica lui Tzancă Uraganu, filmată în ipostaze incredibile

Lambada i-a șocat din nou pe fani! De data aceasta, a postat un filmuleț în care fiica ei, Anaisa, trage dintr-o narghilea. Deși narghileaua nu este aprinsă, fanii au reacționat imediat după ce blondina a filmat-o pe fiica ei în aceste ipostaze.

În videoclip, micuța Anaisa dansează pe ritmuri de manele și simulează trasul din narghilea. Nu este prima dată când fosta nevastă a lui Tzancă Uraganu îi șochează de-a dreptul pe internauți. Acum câteva săptămâni, aceasta posta un alt videoclip cu fiica ei, când trăgea dintr-o țigară electronică pornită, scoțând abur.

Mai mult decât atât, Lambada a fost taxată dur de fani și cu o lună în urmă, când a filmat-o pe fiica ei într-un solar. Ce-i drept, se poate spune că doar Lambada s-a bucurat de o ședință de bronzare, în condițiile în care micuța Anaisa era îmbrăcată, iar aparatele de bronzat nu erau aprinse.

Tzancă Uraganu, din nou ”liber de contract”

Cu toate acestea, ipostazele în care își surprinde Lambada fiica le dau de gândit internauților. Tzancă Uraganu nu a comentat nicicând aceste filmulețe în care apare micuța Anaisa, însă nu a pus niciodată la îndoială faptul că Lambada este o mamă bună și grijulie, indiferent de scandalurile în care au fost implicați.

Acum câteva ore, Tzancă Uraganu s-a declarat, pe rețelele de socializare, ”liber de contract”, semn că s-a despărțit de logodnica lui, Alina Marymar. Pe lângă talentul lui muzical, Tzancă Uraganu este cunoscut și pentru controversele sale din viața amoroasă.

Celebrul manelist a fost într-o relație de lungă durată cu Lambada, încă din copilărie, ea fiind femeia care i-a dăruit-o pe micuța Anaisa și care este însărcinată în prezent. Ulterior, s-a căsătorit cu Mădălina Miu, însă neînțelegerile au apărut la scurt timp, așa că s-a logodit cu un celebru make-up artist de la noi, Alina Stoican.

Se pare că nicio femeie nu a fost de ajuns pentru Tzancă Uraganu și a hotărât să renunțe și la Lambada, și la Alina Marymar, dar și la Mădălina Miu, cea cu care încă este căsătorit legal, iar acum domnișoarele au început să îl asalteze cu mesaje pe Internet.

Adauga un comentariu