Titlurile zilei

„Fiipestil”, acuzat de pedofilie și hărțuire verbală! „Justițiarul de Berceni” vrea să-i facă o vizită în Iași! – VIDEO

Publicat: 11 iul. 2022
_____ Vizualizări 8 Comentarii
Fiipestil acuzat de pedofilie și hărțuire verbală Justițiarul de Berceni vrea să-i facă o vizită în Iași  VIDEO
Justițiarul de Berceni dorește să se întâlnească cu Fipestil

Mumtaz Kamakhly, cunoscut ca „Fiipestil”, este acuzat de pedofilie și hărțuire verbală, în mediul online. Acesta ar fi trimis mesaje mai multor minore în care le-ar fi vorbit urât. „Justițiarul de Berceni” vrea să vină la Iași pentru a-l cunoaște

„Fiipestil“ a devenit, peste noapte, un paria în mediul online. Acesta este acuzat de pedofilie și hărțuire verbală, după ce ar fi trimis mesaje mai multor fete minore. Bărbatul ar fi trimis poze nud cu el și le-ar fi invitat pe copile să întrețină relații sexuale. „Justițiarul de Berceni” este cunoscut ca fiind un luptător împotriva acestor cazuri și, drept urmare, vrea să vină la Iași pentru a-i oferi o lecție lui „Fiipestil”.

„Fiipestil”, acuzat de pedofilie și hărțuire verbală

În urma unor videoclipuri în care se văd anumite mesaje trimise de Mumtaz Kamakhly către mai multe fete minore, acesta este considerat, de către urmăritorii săi de pe TikTok, un pedofil. Acesta ar fi vorbit urât și le-ar fi insultat pe fete, după ce nu ar fi fost de acord să se întâlnească cu el, pentru a întreține relații sexuale.

În urma atenției negative și a mesajului primit de la „Justițiarul de Berceni”, se pare că Mumtaz a ales să dispară, pentru o lună, din lumea media. Acesta s-ar fi speriat că Justițiarul ar veni să îl bată sau chiar să îl omoare.

Înainte de a dispărea, acesta a lansat o teorie cum că el ar fi inventat acest nou scandal pentru a face oamenii să nu mai discute despre incidentul în care a umblat gol pușcă pe Bulevardul Independenței.

„Am văzut că s-au viralizat tot felul de videoclipuri cu mine. La urma urmei, ce mai contează? Vă las să mă urâți tot mai mult! Puteți să spuneți că sunt un pedofil, probabil că așa sunt, în ochii voștri. În ochii mei, eu știu care este adevărul, am făcut-o cu un motiv, dar doar eu știu motivul. Aștept să se viralizeze și mai mult, asta am și așteptat. Eu tot ce fac, fac cu un motiv”, transmite Mumtaz Kamakhly.

„Justițiarul de Berceni” va veni la Iași

„Justițiarul din Berceni” a declarat, pentru reporterii BZI, că, într-adevăr, va face o vizită la Iași pentru a discuta cu „Fiipestil”. „Justițiarul” consideră că este important ca societatea să înțeleagă că acesta ar putea avea nevoie de ajutor specializat și că e posibil să aibă anumite afecțiuni psihice care să îl facă să acționeze în acest mod.

„Eu nu recurg la violență! Vizita ar consta într-o discuție. Dorim să vorbim cu el, să discutăm, să îi înțelegem comportamentul și, eventual, să îl ajutăm. Eu am primit mesaje despre el de mai mult timp, dar mă gândeam că nu am eu ce să caut la Iași. Acum, am primit un mesaj de la un prieten și am zis «Gata!», e timpul să fac ceva. Dar, oricum, nu doresc decât să purtăm o discuție cu el, nici vorbă să îl lovim sau să îi facem rău în vreun fel”, a declarat „Justițiarul de Berceni”.

„Fiipestil” este acuzat de pedofilie și hărțuire verbală, dar cei ce s-au oferit să „rezolve” problema doresc să îl ajute, însă acesta este de negăsit, deoarece s-a ascuns, de frica faptului că va fi rănit în vreun fel sau altul.

Comentarii
  • Cand te-ai pozat in oglinda, in chiloti , nu ai vazut ca arati ca dracu”….Mai ce impresie buna mai aveti voi, scursuri ale societatii. La puscarie cu voi.

  • Nu stiu ce face justitiarul curului, daca chiar vaneaza pedofili, cinste lui, doar ca mi se pare un arogant infect…Vorbeste de Iasi de parca ar fi o comuna prin Moldova si el din Bucurestiul lui zici ca sta in New York…ca suntem la mama dracului, ca oare cu ce sa ajunga aici , oare avem aeroport…hai sictir ciobane cu Bucurestiul tau ,care va incalziti apa sa va spalati …!Iar bolnavul asta, corcitura marocana sau ce natie mai e, daca a ajuns sa fie viral in Romania e clar ca avem o problema grava!

  • Si cu pedofilia asta e de rasul plansu…Daca unu de 20 de ani se da la una de 17, poate fi bagat maxim la hartuire, pai inseamna ca toti am fost pedofili la viata noastra…ai 19-20 si te combini cu una de 16-17!Zici pedofil cand is trecuti de 35-40 de ani si ar putea sa le fie tata nu un mucos ca asta….asta e bolnav psihic, are altele ,dar la varsta lui sa se dea la una care cica e minora dar iubitul ei ii face plangere numai pedofilie nu e…pradator sexual, hartuitor etc, condamnabile , dar ii place bucuresteanului sa isi faca content pe rahatul ala de tik tok….

  • Si cu pedofilia asta e de rasul plansu…Daca unu de 20 de ani se da la una de 17, poate fi bagat maxim la hartuire, pai inseamna ca toti am fost pedofili la viata noastra…Zici pedofil cand is trecuti de 35-40 de ani si ar putea sa le fie tata nu un mucos ca asta….asta e bolnav psihic, are altele ,dar la varsta lui sa se dea la una care cica e minora dar iubitul ei ii face plangere numai pedofilie nu e…pradator sexual, hartuitor etc, condamnabile , dar ii place bucuresteanului sa isi faca content pe rahatul ala de tik tok….

Adauga un comentariu