Actualitate

Filialele PNL fac scut în jurul lui Ludovic Orban: „Condamnăm atacurile publice. Problemele de natură internă trebuie dezbătute doar în forurile statutare“

Publicat: 22 ian. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Filialele PNL fac scut în jurul lui Ludovic Orban Condamnăm atacurile publice. Problemele de natură internă trebuie dezbătute doar în forurile statutare
Ludovic Orban, președinte al Camerei Deputaților

Filialele PNL fac scut în jurul lui Ludovic Orban, după ce prim-vicepreședintele Rareș Bogdan și secretarul general Robert Sighiartău au cerut demisia președintelui partidului.

Preşedintele filialei Mureş a Partidului Naţional Liberal, Cristian Chirteş, a anunţat, vineri, 22 ianaurie, că Biroul Politic Judeţean al PNL Mureş, a adoptat cu unanimitate de voturi rezoluţia de susţinere a preşedintelui formaţiunii, Ludovic Orban, şi a întregului Birou Politic Naţional.

„Biroul Politic Judeţean al Partidului Naţional Liberal, filiala Mureş, a adoptat în unanimitate de voturi rezoluţia de susţinere a preşedintelui Partidului Naţional Liberal, domnul Ludovic Orban şi a întregului Birou Politic Naţional. În 2017, Ludovic Orban a preluat Partidul Naţional Liberal aflat în opoziţie, a reuşit alături de echipa Partidului Naţional Liberal performanţa câştigării alegerilor europarlamentare, prezidenţiale, locale şi a reuşit să coaguleze în jurul Partidului Naţional Liberal o majoritate şi o coaliţie de guvernare care să asigure reformarea şi modernizarea României”, a precizat Cristian Chirteş.

Cristian Chirteş: „Ludovic Orban a reușit performanţe remarcabile în domeniul sănătăţii, cât şi economic“

Preşedintele filialei Mureş a PNL a menționat că Ludovic Orban a reușit „performanţe remarcabile, atât în domeniul sănătăţii, cât şi economic“.

„Ludovic Orban este Prim Ministrul care, în cea mai neagră şi tensionată perioadă din istoria postdecembristă a României, şi-a asumat responsabilitatea de a guverna o ţară care se confruntă cu o pandemie inimaginabilă, ce a pus la grea încercare atât populaţia, cât şi mediul de afaceri, reuşind împreună cu echipa sa performanţe remarcabile, atât în domeniul sănătăţii, cât şi economic“, a mai spus Cristian Chirteș.

Filialele PNL condamnă atacurile la adresa lui Ludovic orban

Potrivit comunicatului, PNL Mureş a decis joi, 21 ianaurie, că va continua alături de preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, şi va susţine proiectul liberal de reformare şi modernizare a României.

„Condamnăm atacurile publice, susţinem şi recomandăm ca problemele de natură internă să fie dezbătute doar în forurile statutare ale Partidului Naţional Liberal”, se mai afirmă în documentul transmis de către liderul PNL Mureş.

„Și-a închipuit că e omul fără de care România nu merge înainte”

La Interviurile lui Cristoiu, de la Aleph News, Rareș Bogdan i-a solicitat demisia lui Ludovic Orban. Mai mult, Rareș Bogdan a spus despre fostul prim minsitru că ar conduce în mod dictatorial PNL, impunând decizii, fără a ține cont de părerea celorlalți liberali din conducerea partidului.

„Vă spun o chestiune dureroasă. Uneori mi se părea că atunci când eram la măsuța mea de realizator cu o audiență foarte mare și o influență foarte mare în emisiune aveam mai multă putere decât ca prim-vicepreședinte al partidului de guvernământ. Partidul nu a fost condus clasic, tradițional, așa cum a fost condus PNL, PDL în epoca pre Ludovic Orban.

Partidul a fost condus de un singur om, de Ludovic Orban. Noi nu am avut, nici eu, nici Robert Sighiartău, nici Iulian Dumitrescu, nici Mircea Hava, nici Raluca Turcan, Florin Roman, Ilie Bolojan, Gheorghe Flutur, Emil Boc, nu am avut niciun fel de putere reală în cadrul guvernării”, a spus Rareș Bogdan.

„Toți premierii au ieșit cu «capul umflat»!“

Deși spune despre Ludovic Orban că este un om bun și că a condus România într-o perioadă înfiorătoare, Raraeș Bogdan a criticat modul în care acesta a luat decizii.

„Cu excepția unui singur om, toți premierii care au ajuns la Palatul Victoria au ieșit de acolo trăncăniți la cap. Au ieșit de acolo cu capul umflat. La toți li se pare că fără ei universul nu mai funcționează, că sunt mesianici pentru România și pentru omenire și niciunul cu excepția lui Emil Boc, restul sau stricat la cap. Ludovic Orban, din păcate, în loc să intre acolo și să rămână omul care a fost, la rândul lui i s-a umflat capul. Și-a închipuit că e câinele alfa, lupul alfa, omul fără de care România nu merge înainte, el le știe pe toate”, a adăugat Rareș Bogdan.

Adauga un comentariu