Eveniment-Social

Filme noi, atât pentru copii, tineri, dar și adulți în programul Cinema Ateneu din Iași

Publicat: 30 oct. 2020
Cinema Ateneu din Iași a pregătit pentru iubitorii de artă un program bogat de filme
Filme noi pentru adulți și copii, în programul Cinema Ateneu din Iași

Cinema Ateneu din Iași a pregătit pentru iubitorii de artă un program bogat de filme. În ultimul weekend al lunii octombrie 2020 vor rula filme independente, precum „Corpus Christi” și animații ca „Animal Crackers” sau „Trolii descoperă lumea”. Filmul polonez „Corpus Christi” îl prezintă pe Daniel, un delincvent abia eliberat de la școala de corecție, care ajunge dintr-o întâmplare să se pretindă preot într-un sat. „Martin Eden”, o adaptare modernă a romanului omonim al lui Jack London, a făcut parte din selecția Festivalului de Film de la Veneția 2019, unde Luca Marinelli a câștigat Cupa Volpi pentru „Cel mai bun actor”. Filmul va avea premiera pe 30 octombrie 2020, de la ora 20:00

Cinema Ateneu din Iași a pregătit pentru iubitorii de artă un program bogat de filme. În ultimul weekend al lunii octombrie 2020 vor rula filme independente, precum „Corpus Christi” și animații ca „Animal Crackers” sau „Trolii descoperă lumea”. Filmul polonez „Corpus Christi” îl prezintă pe Daniel, un delincvent abia eliberat de la școala de corecție, care ajunge dintr-o întâmplare să se pretindă preot într-un sat. Pe de altă parte, „Martin Eden” este o adaptare modernă a romanului omonim al lui Jack London, a făcut parte din selecția Festivalului de Film de la Veneția 2019, unde Luca Marinelli a câștigat Cupa Volpi pentru „Cel mai bun actor”. Filmul va avea premiera pe 30 octombrie 2020, de la ora 20:00.

Proiecțiile de film sunt organizate în condiții de siguranță și cu respectarea regulilor impuse de autorități. Biletele pot fi achiziționate de pe www.cinemaiasi.ro sau de la casieria Ateneului Național din Iași

În „Profu’”, publicul poate vedea un profesor de Matematică din Bistrița, care iese din sistemul de învățământ convențional și își deschide o clasă de meditații în propriul apartament. Anul trecut, la Festivalul de la Jihlava (Cehia), lungmetrajul a fost declarat cel mai bun documentar din Centrul și Estul Europei și „un film esențial, care trebuie să fie văzut în toată lumea”. Copiii sunt așteptați la „Animal Crackers/Salvați de crănțănei”, o producție despre prietenie, curaj și împlinirea viselor. În „Trolii descoperă lumea”, cei mici vor descoperi că există triburi diferite de troli, fanii unor stiluri diferite de muzică: funk, country, techno, clasică și rock.
Proiecțiile de film sunt organizate în condiții de siguranță și cu respectarea regulilor impuse de autorități. Biletele pot fi achiziționate de pe www.cinemaiasi.ro sau de la casieria Ateneului Național din Iași.

Care este programul complet al flmelor programate la Cinema Ateneu din Iași

Filmele vor putea fi vizionate conform programului, astfel: 30 octombrie 2020, ora 18:00 – „Corpus Christi” – Boze Cialo – (regia Jan Komasa), nerecomandat sub 15 ani. În aceeiași zi, de la ora 20:00 rulează „Martin Eden” – Martin Eden – (regia Pietro Marcello), premieră ce poate fi urmărită cu acordul părinților celor sub 12 ani (AP 12). Pe 31 octombrie 2020, ora 14:00 – „Trolii descoperă lumea” – Trolls World Tour – (regia Walt Dohrn, David Smith) – 3D, dublat și în premieră, audiența fiind generală (AG). Pe 1 noiembrie 2020, ora 14:00 – „Animal crackers” – (regia Scott Christian Sava, Dean Lorey) – 2D, dublat, AG. Pe 2 noiembrie 2020, ora 18:00 – „Profu'” – (regia Alex Brendea), AG. De la ora 20:00 – „Martin Eden” – Martin Eden – (regia Pietro Marcello), AP 12. Pe 4 noiembrie 2020, ora 20:30 – „Martin Eden” – Martin Eden – (regia Pietro Marcello), AP 12. Prețul unui bilet: 12 lei, preț bilet film 3D: 15 lei (ochelarii incluși).

Adauga un comentariu