Prima pagină » Local » Filmele de groază povestite la cârciuma din sat l-au inspirat să ucidă. A fost la un pas să-și omoare fratele. Arma principală: cea mai ascuțită coasă – EXCLUSIV
Filmele de groază povestite la cârciuma din sat l-au inspirat să ucidă. A fost la un pas să-și omoare fratele. Arma principală: cea mai ascuțită coasă – EXCLUSIV

Filmele de groază povestite la cârciuma din sat l-au inspirat să ucidă. A fost la un pas să-și omoare fratele. Arma principală: cea mai ascuțită coasă – EXCLUSIV

12 aug. 2023, 02:00, 1 ,
Cosmina Puiu, în Local

Filmele de groază povestite la cârciuma din satul Zece Prăjini, comuna ieșeană Dagâța, l-au inspirat să ucidă. A fost la un pas să-și omoare fratele, intervenind și fratele său pentru a-și ajuta tatăl în lupta pe care a pornit-o

Un caz de-a dreptul șocant în satul Zece Prăjini, comuna ieșeană Dagâța. În urmă cu doar 4 zile, Constantin Trifan a fost autorul unei scene desprinse din filmele de groază, încercând să-și omoare fratele. Totul s-a întâmplat în jurul orei 21:00, din cauza unui conflict spontan între cei doi frați, iar atunci avea să devină un criminal.

A fost la un pas să-și omoare fratele. Arma principală: cea mai ascuțită coasă

Constantin Trifan a luat coasa și i-a aplicat multiple lovituri în zona capului și a corpului, fără a realiza ce avea să urmeze. L-a lăsat întins într-o baltă de sânge pe fratele său. Însă chinul nu s-a terminat. A intervenit fiul minor al inculpatului, care a tras în unchiul său cu un par, cu pumnii și picioarele.

„La data de 07.08.2023, în jurul orei 21:00, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul T.C. a aplicat multiple lovituri cu o coasă, cu pumnii şi picioarele în zona capului şi a corpului victimei T.M. (fratele său), ce se afla în faţa imobilului în care locuieşte, din sat Zece Prăjini, com. Dagâţa, jud.Iaşi, iar inculpatul minor T.C.A. (nepotul victimei) i-a aplicat acesteia lovituri cu un par din lemn, cu pumnii şi picioarele, provocându-i la nivelul corpului multiple leziuni interne şi externe, ce necesită 30-35 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare şi au fost de natură să pună în primejdie viaţa victimei.

Fata de inculpatul T.C. se efectuează cercetări pentru tentativă de omor asupra unui membru de familie, prev. de art. 199 alin.1 Cod penal cu referire la art. 32 alin.1 Cod penal raportat la art. 188 alin.1 Cod penal, cu aplicarea art. 44 alin.1 Cod penal şi a art. 77 lit.d Cod penal, iar faţă de inculpatul minor T.C.A. cercetări pentru tentativă de omor asupra unui membru de familie, prev. de art. 199 alin.1 Cod penal cu referire la art. 32 alin.1 Cod penal raportat la art. 188 alin.1 Cod penal şi aplicarea art. 113 alin.3 Cod penal. Cei doi inculpaţi au fost arestaţi preventiv pentru o durată de 30 de zile de către Tribunalul Iaşi”, a declarat prim-procurorul Radu Cătălin Țocu.

Starea de sănătate a victimei nu este una favorabilă, fiindu-i pusă în primejdie viața din cauza loviturilor pe care le-a primit. Are leziuni interne și externe ce necesită un număr de 30-35 de zile de îngrijiri medicale.

Rămâne de văzut ce pedeapsă va primi Constantin Trifan după ce a fost la un pas să-și omoare fratele cu coasa.

Comentarii
  • „A fost la un pas să-și omoare fratele, intervenind și fratele său pentru a-și ajuta tatăl în lupta pe care a pornit-o…” Bai, Cosmina Puiu, tu de unde esti de loc, asa? De unde esti tu venita?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *