Cancan ultimă oră

Filmul morții lui Cornel Galeș descris pas cu pas

Publicat: 09 dec. 2019

Cornel Gales s-a stins din viață în urmă cu o săptămână într-un groaznic accident petrecut în Spania. Vestea morții fostului soț al Ilenei Ciuculete a venit ca un trăsnet pentru toți cei apropiați, iar prietenii și familia sunt în stare de șoc. Unul dintre apropiați a dezvăluit detalii despre cum s-a petrecut tragicul accident, dar și cum a fost găsit Cornel Galeș.

Fostul soț al Ilenei Ciuculete s-a stins fulgerător într-un accident petrecut în Spania. Bărbatul a murit pe loc, iar în urma acestuia a lăsat foarte multe semne de întrebare referitoare la impactul ce a reușit să-i curme viața. Unul dintre prietenii acestuia a făcut dezvăluiri șocante despre modul în care Cornel Galeș a murit, dar și cum a fost găsit: ”A făcut un sens giratoriu și acolo la intrarea în autostradă s-a lovit de balustrada in stânga, apoi mașina a fost proiectată în dreaptă. A ieșit prin trapă”, a povestit acesta.

Faptul că fostul soț al Ilenei Ciuculete nu a purtat centura de siguranță ar putea fi un motiv solid pentru care nu a avut nici o șansă de scăpare: ”Nu purta centură de siguranță și a murit pe loc”, a mai spus bărbatul. Mai mult de atât, prietenul lui Galeș aproape că nu l-a mai recunoscut pe bărbatul de care a fost alături întotdeauna. ”Piciorul era secționat. Avea capul zdorbit. Nu-l mai recunoșteai”. Trupul neînsuflețit al lui Cornel Galeș va fi adus în țară marți, pe 10 decembrie, cu avionul, iar înmormântarea va avea loc două zile mai târziu, pe 12 decembrie.

Fostul soț al artistei le-ar fi spus prietenilor înainte să moară că nu îi este frică de moarte și chiar o ruga pe Ileana Ciuculete să îl ia la ea.

„Marți sosește în țară, îl aduce pe el o firma cu avionul. Eu mâine seară mă întâlnesc cu Viviana să punem la punct restaurantul, am covenit asupra meniului, am convenit asupra numărului de farfurii, iar fiica sa, nu a dat niciun semn de viață”, a declarat Doina, nașa de cununie a lui Galeș și a Ilenei Ciuculete.loading...

Adauga un comentariu