Cancan ultimă oră

Finala Românii au Talent, sezonul 12. Darius Mabda este câștigătorul marelui premiu în valoare de 120.000 de euro

Publicat: 28 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Finala Românii au Talent sezonul 12. Darius Mabda este câștigătorul marelui premiu în valoare de 120.000 de euro
Darius Mabda este câștigătorul marelui premiu în valoare de 120.000 de euro

Românii au talent, emisiunea-concurs care ține în fața micilor ecrane mii de telespectatori, a ajuns la final. Darius Mabda este câștigătorul marelui premiu în valoare de 120.000 de euro!

Tânărul a oferit un moment emoționant pe scena talentelor, alegând să danseze pe melodia “In Your Room”, a trupei Depeche Mode. Darius Mabda a primit Golden Buzz de la Mihai Bobonete în preselecții, iar voturile publicului l-au trimis în marea finală a sezonului 12.

Darius Mabda este și câștigătorul premiului de originalitate din sezonul 12.

Podiumul a fost completat de Emanuel Ion, care s-a clasat pe locul al doilea, și de Martina Meola, care a ocupat locul al treilea.

Sezonul 12 al emisiunii ”Românii au talent” a fost unul plin de momente spectaculose, iar jurații au avut o decizie greu de luat. Astfel, din cei peste 300 de concurenți, aceștia au trebuit să îi aleagă pe cei care au demonstrat că pot ridica publicul în picioare. Unii au reușit să impresioneze cu poveștile incredibile de viață, alții prin talentul lor.

Astfel, 11 curajoși vor da lupta pentru premiul cel mare, de 120.000 de euro.

Cei 11 participanți care s-au “bătut” pentru premiul cel mare ”Românii au Talent” 2022 sunt:

În marea finală a celui mai iubit show de divertisment din România, Laura Bretan, cea care a câștigat inimile telespectatorilor și a câștigat competiția în anul 2016, a revenit pe scena emisiunii.

Tânăra a ajuns, în anul în care a câștigat ”Românii au talent”, în finala ”America’s got Talent”, reușind să-l facă pe Simon Cowell să îi spună, în audiții, că acesta este motivul pentru care am făcut acest format. Pentru a găsi oameni ca tine”.

Cum se alege câştigătorul Românii au talent 2022

Câștigătorul Românii au talent va fi ales prin vot de către public. Există două modalități prin care telespectatorii pot face asta. Astfel, după fiecare moment, un concurent va primi un indicativ.

După ce prezentatorii show-ului, Smiley și Pavel Bartoș vor da „Start vot”, telespectatorii vor putea să-și susțină favoritul fie prin sms la numărul de telefon afișat pe ecran, fie online, pe site-ul oficial al concursului. Concurentul câștigător va primi un cec în valoare de 120.000 de euro.

Adauga un comentariu