Actualitate

Firicel, chemat în fața judecătorilor! Lovitură pentru celebrul actor din Las Fierbinți

Publicat: 03 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Firicel chemat în fața judecătorilor Lovitură pentru celebrul actor din Las Fierbinți
Toma Cuzin, care îl joacă pe Firicel, în Las Fierbinți, a fost chemat în fața judecătorilor, fiind reclamat de două firme în calitate de președinte al unei asociații culturale

Firicel a fost chemat în fața judecătorilor. Actorul Toma Cuzin, care îl interpretează pe Firicel în „Las Fierbinți“ de abia a terminat cu procesele cu banca și asociația Credidam, și acum trebuie să vină din nou în fața judecătorilor. Actorul a fost reclamat de două firme în calitate de președinte al unei asociații culturale care a organizat un festival de teatru, muzică și film anul trecut.

Firicel, chemat în fața judecătorilor!

Cunoscutul actor Toma Cuzin a fost acum chemat în instanță din cauza unor datorii pe acre le-ar avea. Actorul a fost reclamat de două firme în calitate de președinte al unei asociații culturale care a organizat un festival de teatru, muzică și film anul trecut. Primul termen într-unul dintre dosare este programat pentru 19 aprilie 2024.

În trecut, Toma Cuzin a fost implicat într-un proces cu Asociația Centrul Român pentru Administrarea Drepturilor Artiștilor Interpreți pentru a obține suma de aproape jumătate de milion de euro, bani cuveniți. După o perioadă lungă de așteptare și luptă, răbdarea sa a fost răsplătită cu victoria în instanță.

Decizia instanței de fond a fost de a admite cererea și de a obliga pârâta (CREDIDAM) să plătească reclamantului (Cuzin Toma) suma de 2.025.000 lei reprezentând remunerație, la care se va calcula dobânda legală.

Mai mult, pârâta a fost obligată să achite reclamantului suma de 3.500 lei cu titlu de cheltuieli de judecată. Aceasta reprezintă onorariu avocat.

Judecătoria Sectorului 3 București a hotărât că în contractul de credit ipotecar al actorului trebuie făcute ajustări. Acestea se referă la modul în care se calculează valoarea în franci elvețieni. Trebuie să se țină cont de schimbările cursului valutar. Totuși, nu trebuie ca rata să crească prea mult în raport cu cea inițială.

Prins în mod repetat cu droguri

Toma Cuzin a fost condamnat la un an de închisoare cu amânarea aplicării pedepsei după ce a fost prins în 2018 conducând cu permisul suspendat și sub influența drogurilor.

Actorul are cazierul curat, însă asta după ce de alte două ori, în 2017 și în 2020, magistrații au închis dosarele în care actorul a fost cercetat pentru că a fost prins de alte trei ori cu droguri în mașină.

Prima dată, Toma Cuzin a fost prins cu droguri în mașină pe 27 septembrie 2016. Dosarul a fost înaintat Tribunalului București, care pe 16 noiembrie 2017 a confirmat renunțarea la urmărire penală, instanța subliniind că ar fi o „disproporţie vădită între cheltuielile pe care le-ar implica desfăşurarea unui proces penal şi gravitatea urmărilor produse”.

După numai două luni, Toma Cuzin a fost prins din nou cu droguri în mașină. Polițiștii au găsit o ţigară confecţionată artizanal cu miros specific, despre care actorul a declarat că este marijuana destinată consumului propriu. A fost deschis un nou dosar penal pe numele său. A ieșit pozitiv la THC, THC-OH, MDMA şi MDA şi benzoilecgonină – metabolit al cocainei.

În timp ce era cercetat de DIICOT pentru fapta din ianuarie, actorul din Las Fierbinți a fost depistat din nou cu droguri în mașină, în mai 2018, pe bulevardul Unirii din București. Și de această dată actorul a declarat că ţigara confecţionată este marijuana destinată consumului propriu. Procurorii DIICOT au închis și acest dosar, invocând lipsa interesului public în raport cu scopul urmărit şi împrejurările concrete în care s-a comis infracţiunea. Soluția a fost confirmată de Tribunalul București în ianuarie 2020.

Cuzin Toma a fost inculpat în al treilea dosar penal după ce a fost prins conducând cu permisul suspendat în mai 2018, iar apoi în noiembrie același an, a fost depistat din nou în trafic, de această dată și sub influența drogurilor.

Acum, Firicel a fost chemat în fața judecătorilor, fiind reclamat de două firme în calitate de președinte al unei asociații culturale care a organizat un festival de teatru, muzică și film anul trecut.

Adauga un comentariu