National

Fiul generalului de armată care a murit în tragedia de la Ferma Dacilor a fost înmormântat în secret

Publicat: 30 dec. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Fiul generalului de armată care a murit în tragedia de la Ferma Dacilor a fost înmormântat în secret
Una dintre persoanele decedate în incendiul de laq Ferma Dacilor nu a fost identificată încă

Ieri,  29 decembrie 2023,  fiul generalului de armată care a murit în tragedia de la Ferma Dacilor a fost înmormântat. Potrivit informațiilor, tânărul în vârstă de 21 ani a fost depus la capelă cimitirului Bellu, împreună cu un prieten de-al lui, în urmă cu câteva zile.

Cei care l-au cunoscut și-au putut lua rămas bun de la el. În această dimineață, acesta a fost dus de la capelă cimitirului Bellu la cimitirul militar Ghencea, unde a fost condus pe ultimul drum de foarte multe persoane, inclusiv militari, scrie sursa menționată anterior.

Opt persoane au încetat din viață în urma incendiului provocat la Ferma Dacilor

Opt persoane și-au pierdut viața în total în tragedia de la Ferma Dacilor.  Șapte dintre ele au fost identificate, însă una dintre ele este în continuare neidentificată. Între tiste familii se pregătesc să îi înmormânteze pe cei dragi.

Prima reacție a reprezentanților pensiunii Ferma Dacilor, după ce opt persoane și-au pierdut viața

La scurt timp după ce opt persoane au murit în clădirea mistuită de flăcări, conducerea a făcut primele declarații despre ceea ce s-a întâmplat și cum a fost posibil un astfel de incident.

” Cu o durere de nedescris şi greu de dus, pentru care n-am fost pregătiţi în vreun fel în viaţa asta şi cu care nu ştim ce să facem sau cum să vedem vreo lumină, vă confirmăm că Ferma Dacilor, locul care ne-a fost şi ne este în continuare acasă, a ars. A ars de sus în jos. Nu ne ies calculele, ne dau cu virgulă explicaţiile, nu ştim, nu concepem. Aşteptăm cu nerăbdare investigaţiile autorităţilor pentru un răspuns şi din primul moment colaborăm cu ele pentru a-l găsi. Nu va aduce linişte inimilor noastre, dar măcar vom porni de undeva”, au transmis reprezentanții Ferma Dacilor pe Facebook.

Adauga un comentariu