Cancan

Fiul lui Ion Țiriac are planuri de nuntă la 3 ani de la divorț. Cine este femeia care l-a cucerit

Publicat: 28 mai 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Fiul lui Ion Țiriac iubește din nou și are chiar planuri de nuntă, după ce el și fiica Anastasiei Lazariuc au divorțat. De asemenea, se împlinesc aproape trei ani de la momentul în care au semnat actele ce le-au oficializat finalul de mariaj.

Ion Ion Țiriac are chiar planuri să își oficializeze noua relație. El și noua iubită ar urma să ajungă în fața altarului, atunci când contextul o va permite. Mai mult, fiul omului de afaceri pare să își fi refăcut viața. La rândul ei, fiica artistei Anastasia Lazariuc a suferit foarte mult când căsnicia ei s-a încheiat. Ileana Lazariuc și Ion Alexandru Ţiriac au marcat divorțul după o relație de 17 ani și i-au șocat pe cei din public. Aceștia au împreună un copil și se pare că acesta a rămas în grija mamei sale.

Au o relație de peste doi ani

De o perioadă, chiar și-n contextul pandemiei resimțite în momentul actual și-n România, fiul lui Ion Țiriac se simte mai apropiat ca oricând de noua lui iubită. Mai exact, este vorba despre nimeni alta decât tenismena Sorana Cârstea. Despre relația celor doi mai este cunoscut și că se remarcă printr-o diferență de vârstă. Între cei doi îndrăgostiți există o astfel de situație, sportiva fiind cu 13 ani mai tânără.

Cine este femeia care l-a cucerit

Fiul miliardarului nu doar că și-a refăcut viața alături de Sorana Cârstea, dar cei doi au planuri serioase de viitor. Își doresc să își unească destinele, iar în acest sens Ion Ion Țiriac a făcut pasul cel mare și i-a dăruit jucătoarei de tenis inelul de logodnă. Relația dintre ei a debutat în urmă cu doi ani, iar ei se iubesc foarte mult.

„Sorana are un inel superb pe deget de câteva luni. Este foarte discretă atunci când vine vorba despre viața ei, însă apropiații știu că este un inel de logodnă primit de la Ion Ion. Ei sunt împreună de aproape trei ani și se iubesc foarte mult. Decizia de a forma o familie nu este una luată în gravă, ci gândită foarte bine de amândoi”, au transmis surse din apropierea celor doi pentru Impact.ro.

Adauga un comentariu