Titlurile zilei

Fiul unui primar din PNL a dat lovitura printre primăriile din Iași: Firma lui Rareș Hugianu câștigă contract după contract

Publicat: 24 nov. 2022
Fiul unui primar din PNL a dat lovitura printre primăriile din Iași Firma lui Rareș Hugianu câștigă contract după contract
Fiul edilului din Stolniceni-Prăjescu are monopol pe serviciile de cadastru în primăriile din județ

Fiul unui primar din Iași câștigă toate contractele privind serviciile de cadastru. Eduard Rareș Hugianu este administratorul firmei BETA R.G. TRUST S.R.L. Înființată de doar patru ani, firma lui Rareș Hugianu are un real succes între primăriile din Iași, acestea acceptând pe bandă rulantă ofertele societății Beta R.G. Trust S.R.L.

De la înființare și până în prezent, societatea condusă de Rareș Hugianu și-a rotunjit profiturile de la an la an. Dacă la înființare, Beta R.G. Trust S.R.L. a înregistrat un profit de doar 3.000 de lei, fără a avea vreun angajat, în 2021, cifrele au explodat, ajungând la un profit de peste 600.000 de lei. Rareș Hugianu este fiul primarului din comuna ieșeană Stolniceni-Prăjescu, Costel Hugianu. Anul acesta, Beta R.G. Trust S.R.L. are acceptate 44 de oferte pe platforma Sistemului de Achiziții Publice (SEAP), cu o valoare de aproape 2 milioane de lei, fără TVA.

Elena Curcubel, edilul comunei iesene Mironeasa
Edlul comunei Mironeasa acceptă ofertele Beta R.G. Trust S.R.L imediat de la depunerea lor pe platforma SEAP

Firma lui Rareș Hugianu câștigă contracte pe bandă rulantă

Costel Hugianu, primarul comunei Stolniceni-Prajescu
Fiul Edilului din comunei Stolniceni-Prăjescu detine monopolul pe serviciile de cadastru din judet

Fiul primarului din Stolniceni-Prăjescu are succes printre primăriile din județul Iași. La un an de la înființare, în 2019, acesta a câștigat, prin platforma SEAP, 13 contracte privind serviciile de cadastru. Mai exact, în conturile societății Beta R.G. Trust S.R.L. au intrat peste 23 de milioane de lei, fără TVA, doar pentru serviciile de cadastru prestate.

În acel an, societatea lui Rareș Hugianu a înregistrat o cifră de afaceri de aproape 300.000 de lei și un profit de 181.000 de lei, având un singur angajat. Anul 2020 vine cu 30 de contracte din partea primăriilor din județ, cu o valoare totală de 1,3 milioane de lei, fără TVA. Firma-vedetă pe serviciile de cadastru și-a rotunjit în acel an cifrele, astfel înregistrând un profit de 508.000 de lei și o cifră de afaceri de peste 820.000 de lei, cu doar 5 angajați.

Anul 2021 i-a adus fiului primarului liberal 38 de contracte pentru serviciile de cadastru pe care le prestează, cu o valoare de peste 2 milioane de lei, fără TVA, înregistrând o cifră de afaceri substanțială, de peste 1,2 milioane de lei, dar și un profit de peste 600.000 de lei.

Rareș Hugianu este un preferat al primăriilor din județ, majoritatea având primari din PNL. Anul acesta, Beta R.G. Trust S.R.L. a semnat până în prezent 44 de contracte, urmând să presteze servicii de cadastru, cu o valoare de peste 1 milion de lei, fără TVA. Inclusiv tatăl său, Costel Hugianu, edilul comunei Stolniceni-Prăjescu, are un favorit pentru prestarea serviciilor privind studiile de fezabilitate, unde Dragoș Ciopote, administratorul societății Geo Myke S.R.L., câștigă contracte pe bandă rulantă.

Sediul primariei comunei Mironeasa din judetul Iasi
Primăria comunei Mironeasa are ca favorită firma Beta R.G. Trust S.R.L pentru serviciile de cadastru din comună

Primăria comunei Mironeasa, abonată la serviciile prestate de Beta R.G. Trust S.R.L.

Captura de ecran de pe platforma SEAP cu doua dintre ofertele acceptate de catre comuna Mironeasa
Primăria comunei Mironeasa a acceptat anul acesta ofertele depuse de firma lui Rareș Hugianu, cu o valoare de peste 190.000 de lei, fără TVA

Încă din anul 2019, Primăria comunei Mironeasa a acceptat ofertele lui Rareș Hugianu, ce constau în ridicări topografice și intabulări, cu o valoare de 38.100 de lei, fără TVA. Ofertele au fost acceptate de edilul comunei, Elena Curcudel, imediat de la depunerea lor pe platforma SEAP. În 2020, Beta R.G. Trust S.R.L. a mai semnat 5 contracte cu primăria comunei Mironeasa, în valoare de peste 300.000 de lei, fără TVA. Societatea condusă de Rareș Hugianu a prestat atunci tot servicii de cadastru, mai exact, ridicări topografice, studii de teren și intabulări.

În fiecare an, societatea condusă de fiul primarului din Stolniceni-Prăjescu este abonată la bugetul primăriei conduse de primarul Elena Curcubel.

În anul 2021 au fost două contracte pentru Beta R.G. Trust S.R.L., cu o valoare de peste 157.000 de lei, fără TVA, ofertele fiind acceptate de către primărie imediat de la depunerea lor pe SEAP. Anul acesta, edilul comunei a mai acceptat trei oferte din partea firmei favoritului Rareș Hugianu, cu o valoare de aproape 300.000 de lei, fără TVA.

Edilul comunei Mironeasa „parcă“ a reziliat contractul!

Captura de ecran de pe platforma lista firme cu situatia financiara a societatii Beta R.G. Trust S.R.L
Societatea Beta R.G. Trust S.R.L, si-a rotunjit profiturile la puțin timp de la înființare

Primarul comunei Mironeasa, Elena Curcubel, a declarat pentru reporterii BZI că anul acesta „parcă“ a reziliat contractele cu Beta R.G. Trust S.R.L., susținând că societatea condusă de Rareș Hugianu nu mai are angajați.

„Nu mai avem, am reziliat contractul! I-au plecat salariații cu care lucra. Nu mi-a făcut nicio lucrare! Parcă primisem rezilierea contractului de la oficiul de cadastru. Nu știu sigur să vă spun, nu sunt în localitate“, a transmis Elena Curcubel, edilul comunei Mironeasa.

Întrebată dacă știe că Rareș Hugianu este fiul edilului Costel Hugianu, din comuna Stolniceni-Prăjescu, aceasta a susținut că nu cunoaște acest aspect și nici nu o interesează.

„Nu știu că este fiul primarului din Stolniceni-Prăjescu. Noi suntem vreo 55, nu ne cunoaștem cu toții! Nu știam că e băiatul lui. Nu contează că e băiatul nu știu cui!“, a susținut Elena Curcubel.

Reporterii BZI au încercat să ia legătura și cu administratorul societății Beta R.G. Trust S.R.L., Rareș Hugianu, însă acesta nu a răspuns apelurilor telefonice.

Firma lui Rareș Hugianu semnează contracte pe bandă rulantă cu primăriile liberale. De la înființare și până în anul 2021, cifrele de afaceri au urcat cu peste 1,2 milioane de lei, în doar 4 ani, iar profiturile societății au ajuns la peste 600.000 de lei.
Comentarii
 • Pai e normal , masa e la ANAF mare jegoassa, gunoiul asta este un analfabet functional si un jucator de jocuri de noroc!!! Astia nenorocesc tara asta , tacsu primar, masa la ANAf si este om de afaceri cu statul!!!! Niste jeguri sociale puse in functii pe pile .
  Diicot,DNA , POLITIA nimic????

 • Gunoi social , familie de lichele care traiesc pe banii statului!!! Hotiilor, furati de la stat , mata o mai suje la ANAF pascani???
  Tactu o mai linge pe picioare pe pilitista din sat ????
  Ma aia curwa de la ANAF

 • Bine spus Pascani – Stolniceni! Norocul lui si cifra de afaceri uriasã se datoreazã tatãlui primar si în cea mai mare mãsurã mãmicii , mare Conducãtor organ de executare , (nr. Anaf – Serviciul municipal Pascani )Graziela Hugianu . Câte controale de la ANAF – inspectie fiscalã , antifraudã , a avut de la înfiintarea minunatei firme ? Numai muritorii de rând , au parte de controale , si cei care nu oferã atentii , adicã spãgi. Succes , atât cât se mai poate , Rares Hugianu . Va veni , mai repede sau mai târziu si decãderea fam.Hugianu .

 • Dar despre nunta fastuoasa de la restaurant Coroana TG.Frumos a copilasului lui mami si tati , unde au fost invitati spuma oamenilor de afaceri din Pascani si împrejurimi ,si alte personalitati cu lipici la dl.primar si dna sef anaf , care au închinat si ei câte ceva , în valutã ,binenteles, nu s-a auzit încã pe la DNA ? Oare darul de nuntã nu afost o spagã oficialã?

 • Asta e CHEIA îmbogățirii rapide
  STATUL cel mai bun platnic
  Rușine
  Până când nu sunt pedepsiți toți pentru furtul banului public nu avem nimik
  Pardon cine sa ii pedepsească…

Adauga un comentariu