Stiri si curiozitati

Fiul vitreg al Gabrielei Firea are o mama naturala absolut superba. Este fotomodel si este adorata de rebelul Razvan Firea

Publicat: 22 mart. 2018
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Razvan Firea este fiul din prima casatorie a primului sot al candidatei PSD. Acesta a decedat, dupa care Gabriela Firea s-a recasatorit cu Florin Pandele, primarul din Voluntari. “Sunt fiul mamei mele, Carmen Firea si al raposatului meu tata, Rasvan Firea. Desi, recunosc, succesul si calitatiile lor m-au facut mereu mandru, as fi mandru sa fiu si fiu de cersetor, atat timp cat sunt fiul unor oameni onorabili”, a precizat Razvan Firea, tot pe Facebook.

Razvan Firea, fostul sot al Gabrielei Vranceanu, decedat in 2010, a mai avut o casnicie pana sa se insoare cu candidate PSD! El a fost casatorit cu Carmen, un fotomodel superb – femeia care este mama naturala a lui Razvan.

Daca cu mama vitrega acesta nu are o relatie foarte buna, pe mama naturala o adora. Iata ce a postat Razvan pe facebook

“Dumnezeu a creat o mama minunata/Care nu imbatraneste niciodata!/ I-a facut zambetul din raze de soare/Obrazul-din piersici si petale de floare/I-a pus in ochi lucirea cerului de-azur/Mintea si inima-i sunt din aur pur…/Buzele-i sunt roze dulci, de acadea/ Domnul a creat, cu mana Sa, o stea/Si mi-a daruit-o, sa fie mama mea!”

Fiul vitreg al Gabrielei Firea o uraste crunt! Gestul facut in ziua mortii sotului

Gabriela Firea, actualul primar al Capitalei, are un fiu vitreg cu care nu se intelege deloc.

Gabriela Vranceanu Firea s-a casatorit cu Rasvan Firea in 1993. In 2010, Rasvan Firea a murit in urma unui atac cerebral, la 54 de ani, iar 8 luni mai tarziu Gabriela Firea s-a recasatorit, cu primarul localitatii Voluntari, Florentin Pandele. Cu acesta din urma are doi baieti, pe David Petru si pe Zian.

Gabriela Firea are un fiu vitreg, Razvan Firea, un tip nonconformist, rezultat al mariajului dintre Rasvan Firea si Carmen, unul dintre cele mai apreciate modele ale anilor 1980 si prima sotie a raposatului Rasvan Firea.

Baiatul a ajuns sa nu o mai suporte pe mama lui vitrega.

Detalii despre relatia lor a dat chiar Carmen, mama baiatului vitreg al Gabrielei Firea.

Adauga un comentariu