Actualitate

Florin a condus din Franța până în România, pentru a-și vedea părinții. Atunci când mai avea doar câțiva kilometri, tânărul a murit

Publicat: 17 sept. 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Florin a condus din Franța până în România pentru a-și vedea părinții. Atunci când mai avea doar câțiva kilometri tânărul a murit
Florin Bîrleanu a plecat din Franța pentru a-și vedea părinții, însă atunci când mai avea câțiva kilometri, tânărul a fost implicat într-un accident rutier

În vârstă de 26 de ani, Florin Bîrleanu era stabilit în Franța. Tânărul a plecat din străinătate cu gândul de a-și vedea părinții de care îi era tare dor, însă pe drum a fost implicat într-un grav accident rutier, care din nefericire, s-a soldat cu decesul acestuia.

Evenimentul rutier a avut loc în comuna Căldăraru din Argeș, noaptea trecută, atunci când mai avea doar câțiva kilometri până la destinație.

Florin a pierdut controlul volanului

În drumul său spre casă, Florin a filmat cu telefonul mobil și a publicat pe Facebook mai multe videoclipuri în care apărea la volan, pe mai multe autostrăzi din țările pe care le-a traversat.

Din nefericire, noaptea trecută, Florin a pierdut controlul volanului și s-a izbit violent de un copac, atunci când mai avea foarte puțin până să ajungă acasă, la părinții săi.

De precizat este că, tânărul în vârstă de 26 de ani nu purta centura de siguranță în momentul impactului, motiv pentru care a fost proiectat în afara mașinii și a murit pe loc.

„Polițiștii din cadrul Poliției orașului Costești au fost sesizați, în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 00.30, despre accidentul de pe raza localității Căldăraru.

Din primele verificări efectuate de polițiști s-a stabilit că, un bărbat de 26 de ani, din Căldăraru, care conducea un autoturism pe DN 65 A, în localitatea Căldăraru, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit drumul, a lovit un copac și s-a răsturnat în șanț.

În urma impactului, șoferul a fost proiectat în afara autoturismului și a murit.

A fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut evenimentul”, se arată într-o informare a Poliţiei.

Comentarii
  • Se numeste selectie naturala, pur si simplu.
    Fara centura, cu figuri online, facea asa ceva in Franta ? Ramanea fara permis si tigaie pe loc.
    A scutit taxa de repatriere, bravo, econom baiet.

Adauga un comentariu