Sport

Florin Andone și-a anunțat plecarea de la Galatasaray: „Simt că am dezamăgit mulți oameni, îmi pare rău!”

Publicat: 18 iun. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Florin Andone și-a anunțat plecarea de la Galatasaray Simt că am dezamăgit mulți oameni îmi pare rău
Florin Andone și-a luat rămas bun de la fanii lui Galatasaray printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare.

Fotbalistul Florin Andone și-a luat rămas bun de la fanii lui Galatasaray printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare. Jucătorul român nu va mai evolua pentru echipa din Turcia.

Florin Andone (27 de ani) a suferit o accidentare gravă în meciul cu Rizespor, disputat în weekend, iar atacantul și-a luat rămas bun de la fanii lui Galatasaray printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare.
La scurt timp după meci, antrenorul Fatih Terim a confirmat că Florin Andone a suferit o accidentare la ligamentele genunchiului drept și că sezonul este încheiat pentru atacant. Având în vedere că internaționalul român era împrumutat la Galatasaray doar până la finalul acestui sezon, de la Brighton & Hove Albion, Florin Andone nu va mai evolua pentru echipa din Turcia.

„Nici nu știu cum sau de unde să încep, dar vreau să vă transmit ceea ce simt. Le mulțumesc tuturor celor care le-au păsat de mine sau chiar mi-au trimis mesaje de susținere și încurajare. Sezonul este încheiat pentru mine, unul foarte dificil, din cauza celor două accidentări suferite. Sunt foarte dezamăgit că nu am reușit să îmi îndeplinesc obiectivele avute în momentul sosirii la acest club uriaș. Simt că am dezamăgit mulți oameni, însă aceste accidentări nu mi-au dat voie să arăt ce pot. Îmi pare rău pentru cum a decurs totul.

Deși în aventura mea la Galatasaray nu am contribuit cu multe lucruri pozitive, m-am simțit privilegiat să îmbrac tricoul acesta important și să reprezint acest club imens. Le mulțumesc încă o dată fanilor lui Galatasaray pentru susținerea necondiționată și pentru faptul că au arătat din nou că au una dintre cele mai bune echipe din lume”, a scris Andone, pe Instagram.

Florin Andone se întoarce la Brighton, după 12 meciuri la Galatasaray

La începutul lunii septembrie a anului trecut, atacantul crescut în Spania a fost împrumutat la Galatasaray. Românul a evoluat în 12 meciuri, inclusiv în trei din grupele Ligii Campionilor, și a marcat două goluri.
Din cauza a două accidentări grave, Andone a ratat o bună parte din sezon. El ar urma să revină în Premier League, la Brighton, echipă cu care mai are contract până în 2023.
6 goluri în 30 de meciuri a reușit Andone la Brighton, echipă la care a sosit în 2018

Florin Andone pare cel mai ghinionist internațional român din ultima perioadă

Revenit după o accidentare gravă, acesta s-a accidentat din nou și va lipsi o perioadă îndelungată.
Colegul său de la Galatasaray, Radamel Falcao, este alături de internaționalul român și i-a transmis acestuia un mesaj emoționant.

„Ai mai depășit astfel de momente înainte. O vei face din nou. Fii tare, Florin”, a scris Radamel Falaco pe contul său de Instagram, iar răspunsul lui Andone nu a întârziat să apară.

„Îți mulțumesc pentru cuvintele minunate, Falca. Pe lângă faptul că ești un jucător mare, ai și o inimă enormă. Ești o persoană bună, îți mulțumesc”, a scris și internaționalul român.

Florin Andone, accidentare oribilă

Antrenorul celor de la Galatasaray a anunțat faptul că sezonul este încheiat pentru Florin Andone, având, cel mai probabil, ruptură de ligamente.

„Andone are o sensibilitate în acea zonă, e vorba din nou de ligamentele de la genunchi. Am suferit una dintre cele mai grele lovituri, pentru că și Muslera va lipsi o perioadă îndelungată. Vor fi recuperări de durată, pentru ambii sezonul e încheiat”, a spus Fatih Terim, potrivit hurriyet.com.tr.

27 de ani are Florin Andone.
3.2 milioane de euro este cota de piață a lui Andone, conform transfermarkt.com.

Adauga un comentariu