Cancan

Florin Călinescu a luat o decizie radicală. În plină pandemie, actorul s-a mutat la țară

Publicat: 18 nov. 2020
Florin Călinescu decizie radicală
Celebrul actor și om de televiziune a părăsit capitala și s-a retras la ferma sa din județul Argeș

Celebrul actor Florin Călinescu a luat o decizie radicală în plină pandemie de coronavirus și s-a mutat la casa pe care o are la țară. Acesta a părăsit Capitala și s-a retras pentru o perioadă la ferma pe care o are în județul Argeș.

Florin Călinescu a decis să facă o schimbare majoră în viața sa. Celebrul actor a ales să se retragă la casa sa din comuna Bădana, județul Argeș, pe timpul pandemiei, acolo unde are o fermă în toată regula. Deși avea o viață destul de activă în Capitală, nu putem spune că acum juratul de la Românii au talent se relaxează prea mult. Și aceasta deoarece trebuie să aibă grijă de zecile de animale pe care le are.

Florin Călinescu, decizie radicală în plină pandemie

Florin Călinescu şi-a închis restaurantul pe care îl avea în Capitală şi s-a retras în casa părintească din comuna Băbana. Celebrul actor a dorit să își petreacă timpul în care nu are programate filmări, într-un loc sigur și drag sufletului său.

În comuna Băbana s-a născut tata şi aici mi-am petrecut o bună parte a copilăriei. Ocupat cu viaţa la ţară, am mai slăbit. Am o gospodărie cu multe animale: 83 de găini, 5 porci de Bazna (doi băieţi şi trei fete), 42 de bibilici, 9 gâşte, doi câini lupi şi doi Schnauzeri pitici. Am avut şi capre cu iezi, dar iedul s-a făcut mare şi l-am dat pentru că se ţinea de rele”, a spus vedeta.

Amintiri din copilăria în casa părintească

Mai mult decât atât, Florin Călinescu îşi aminteşte cu drag despre jocurile copilăriei şi gaşca sa de prieteni cu care făcea tot felul de năzbâtii, ca orice copil.

Cu trecerea vremii, mă gândesc la multe lucruri din copilărie. De exemplu, de ce nu mai e zăpadă şi loc de săniuş. Noi ne dădeam cu sania aproape de casă şi aveam grijă doar să nu treacă vreo maşină. Şi nici nu prea treceau maşini pe atunci. Acum, pentru a merge la zăpadă, eşti nevoit să pleci la munte sau undeva departe de casă. Nu mai există poveşti la bradul de Crăciun. Poate din cauza schimbărilor climatice. Mai vedeţi copii care se joacă, de dimineaţă până seară, până la leşin, «Lapte gros» sau «Leapşa»?! Acum bucuria e un laptop, o tabletă”, a spus actorul.

Ce avere are Florin Călinescu

Actorul şi omul de televiziune Florin Călinescu are trecute în declaraţia de avere două terenuri, unul în Argeş şi unul în Braşov. Acesta mai deţine două apartamente în Bucureşti, unul în Timişoara şi o casă de vacanţă în Braşov. Totodată, Călinescu mai deţine un cont bancar în care se regăsesc 62.000 de euro.

Liderul Partidului Verde mai are un restaurant şi o firmă de producţie cinematografică video şi de programe de televiziune. La „Florin Călinescu Media Company Impex SRL” bifează două venituri. Primul este salariul de consilier artistic care îi 1.200 de lei pe lună şi un al doilea salariu, de director comercial, care este 2.350 de lei pe lună.

Însă în aceste vremuri tulburi, Florin Călinescu a lăsat deoparte afacerile și a luat o decizie radicală, și anume aceea de a se retrage la ferma din Bădana.

Comentarii
  • eu ma gandesc ca celebru este mult prea mult spus…este cunoscut pri televiziunile pe unde a cutreierat,prin faptul ca a vrut mereu sa joace un rol,fara a juca vreodata rolul vietii lui.Consider ca i se da prea multa importanta….sunt multi oameni mai valorosi in tara asta.

Adauga un comentariu