Cancan

Florin Dumitrescu, despre filmările la Masterchef. „Voi da bătăi de cap”

Publicat: 23 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Florin Dumitrescu despre filmările la Masterchef. Voi da bătăi de cap
Florin Dumitrescu a vorbit despre filmările pentru Masterchef și despre problemele pe care crede ce le va întâmpina

Florin Dumitrescu a vorbit recent despre filmările pentru Masterchef, emisiunea unde s-a alăturat cu cei doi colegi ai săi Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu.

După ce au fost prezenți ani de zile la „Chefi la cuțite” pe Antena 1, Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au încheiat un nou contract pentru a apărea la „Masterchef” pe Pro TV. Noul sezon al emisiunii culinare nu a început încă, iar cei interesați se mai pot înscrie la casting pentru a-și demonstra abilitățile de bucătari de top.

Florin Dumitrescu, despre filmările la Masterchef

Deși filmările pentru noul sezon MasterChef vor începe în curând, Florin Dumitrescu resimte o oarecare teamă. Motivul? A stat departe de platourile de televiziune timp de un an, iar condiția sa fizică actuală nu este tocmai cea mai bună.

Bucătărul se îngrijorează că stilistei emisiunii îi va fi greu să-l aranjeze corespunzător, deoarece a acumulat câteva kilograme în plus și nu a reușit încă să se apuce de o dietă.

„S-a mâncat bine și luna asta. Din nefericire nu am început regimul și pe când vom începe filmările voi da bătăi de cap stilistei. Deja am depășit un an de la ultima zi de filmare și încă sunt în pauză. Problema este că nu se închide sacoul dacă nu mă potolesc cu mâncarea. Cât am scris treaba asta mi s-a făcut foame și abia aștept cină să mănânc niște paste”, a scris chef Florin Dumitrescu, cu umor, pe pagina personală de Instagram.

La jumătatea lunii aprilie s-a confirmat că Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu revin la PRO TV ca jurați pentru emisiunea „MasterChef”. Aceștia au fost cei care au evaluat concurenții în primele trei sezoane ale popularului show culinar de la PRO TV.

Ce salarii vor avea lună de lună Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, la Pro TV

Conform unor informații din presă, chefii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu primeau aproximativ 300.000 de euro pe an de la Antena 1 pentru participarea lor la emisiunea „Chefi la cuțite”. Cu toate acestea, în ciuda salariilor consistente, cei trei chefi erau nemulțumiți de faptul că emisiunea genera sume considerabile de bani din publicitate, dar ei nu primeau o parte din aceste venituri.

Prin urmare, ProTV a decis să le ofere o sumă dublă celor trei chef pentru ai convinge să părăsească emisiunea Chefi la Cuțite și să se întoarcă la Masterchef, show-ul care am făcut celebri acum aproximativ 12 ani. Cu alte cuvinte, cei trei bucătari ar primi 600.000 de euro pe an la ProTV. Asta înseamnă că fiecare dintre ei ar primi 200.000 de euro pe an sau aproape 20.000 de euro pe lună.

Florin Dumitrescu a vorbit despre filmările pentru Masterchef și despre problemele pe care crede ce le va întâmpina.

Adauga un comentariu