Cancan ultimă oră

Florin Dumitrescu va fi ajutat de familie pentru a pregăti masa de sărbători

Publicat: 17 dec. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Florin Dumitrescu este unul dintre cei trei juraţi de la show-ul culinar „Chefi la cuţite”. Deşi este maestru în toate delicatesele, Florin a recunoscut că la pregătirile de Crăciun primeşte ajutor din partea familiei. Florin Dumitrescu, cunoscut drept unul dintre cei mai buni bucătari din ţara noastră, este întotdeauna în pas cu tradiţiile. Îi place să petreacă sărbătorile în familie, alături de cei dragi şi să se delecteze cu preparate specifice sărbătorilor, făcute chiar de el. „Crăciunul, la mine în familie, este clasic, tradițional, cu mâncare, cu familia lângă. Nu plecăm niciodată de acasă de Crăciun, avem Moș Crăciun care ne calcă pragul de fiecare dată.

E un aer foarte mișto la noi acasă când vine vorba despre Crăciun. Suntem toți împreună.”, a declarat Florin Dumitrescu. Florin nu este chef numai pe micile ecrane, ci şi în bucătaria de acasă, unde este ajutat de întreaga familie. Atunci când vine vorba de pregătirile pentru Sărbătorile de Crăciun, familia Dumitrescu se împarte, fiecare gătind mai multe feluri de mâncare. „Soția vine din Satu Mare – jumătate unguroaică, jumătate româncă. Eu vin de aici, din București, se adună trei-patru feluri de bucătării total diferite, se pun pe aceeași masă și, după aceea, plimbăm mâncarea de la unul la altul. Alături de mine sunt soția, soacra, mama, suntem mai mulți. Toți ne ocupăm.”, susţine juratul.

„Anul trecut am făcut prima oară sarmale”

Deşi este un împătimit al tuturor delicateselor şi nu îi scapă niciodată nimic, Florin a declarat că a făcut pentru prima oară sarmale anul trecut, acompaniându-l soţia, mama, dar şi soacra. Totodată, juratul a dezvăluit secretul sarmalelor care i-au ieşit spectaculoase. „Anul trecut am făcut prima oară sarmale și am făcut niște sarmale foarte șmechere. Le-am ținut la copt toată noaptea, la temperatură joasă, undeva la 110 -120 de grade și a doua zi era un miros senzațional în casă. Erau demențiale.”, a încheiat Florin Dumitrescu pentru sursa citată.

Adauga un comentariu