Sport

Florin Gardoș și-a prelungit contractul cu echipa Universitatea Craiova! Contractul inițial expira la finalul acestei luni

Publicat: 06 iun. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Florin Gardoș și-a prelungit contractul cu echipa Universitatea Craiova Contractul inițial expira la finalul acestei luni
Florin Gardoș și-a prelungit contractul cu echipa Universitatea Craiova.

Universitatea Craiova pregătește reluarea Ligii I de fotbal, iar clubul din Bănie a reușit să-i prelungească înțelegerea lui Florin Gardoș. Contractul lui Florin Gardoș (31 de ani) cu Universitatea Craiova expira la 30 iunie

Universitatea Craiova pregătește reluarea Ligii I de fotbal, iar clubul din Bănie a reușit să-i prelungească înțelegerea lui Florin Gardoș. Contractul lui Florin Gardoș (31 de ani) cu Universitatea Craiova expira la 30 iunie, însă înțelegerea a fost prelungită până la finalul acestui sezon, existând și opțiunea de extindere pentru încă un an.

Florin Gardoș și-a prelungit contractul cu Universitatea Craiova

Fundașul central, care a traversat o perioadă excelentă la FCSB, a ajuns la Universitatea Craiova în 2018, după ce s-a despărțit de Southampton.
După șase luni sub comanda lui Devis Mangia, antrenor cu care s-a aflat în conflict, Gardoș a fost împrumutat la Poli Iași. Fostul internațional a revenit la Universitatea Craiova la începutul acestui sezon, însă accidentările nu i-au dat pace și a evoluat într-un singur meci din actuala stagiune.

„La Craiova m-am dus cu foarte multă determinare, cu dorință de a demonstra, dar a apărut acel conflict cu Devis Mangia și s-a năruit totul. Este un om foarte ranchiunos, n-am ce să mai vorbesc cu el. Eu abia venisem la echipa, asta după ce înainte a vorbit cu mine și mi-a spus că are nevoie de un fundaș central. Eu, de fapt, de aceea am și decis să accept oferta Craiovei.
Apoi, am stat primele cinci etape în tribune, deși eu eram pregătit, nu aveam probleme. Poate că așa a fost să fie. Nu m-a jignit, doar că am avut mai multe divergențe și chiar un conflict la final. M-am simțit provocat, asta da! Adevărat, am avut și eu o reacție pe care nu trebuia să o am, și asta a fost decisivă”, spunea Gardoș, în aprilie.

11 meciuri și 1 gol a strâns Gardoș la Universitatea Craiova
14 meciuri are fundașul la naționala României

Adauga un comentariu