Cancan ultimă oră

Florin Pastramă a ajuns de urgentă la spital! Ce s-a întâmplat

Publicat: 27 ian. 2021

Brigitte și Florin Pastramă au dezvăluit că au fost infectați cu noul coronavirus. Invitați în cadrul unei emisiuni, cei doi soți au vorbit despre simptomele pe care le-au avut.

Deși nu și-a făcut testul pentru coronavirus, Brigitte este convinsă că a fost infectată de două ori. Prima oară în martie, iar apoi la mijlocul lunii august. Atunci a contractat virusul și soțul ei. Florin Pastramă, însă, a avut simptome mult mai grave decât Brigitte.

”Am zăcut împreună 2 zile, am transpirat foarte tare, el a tușit o noapte întreagă, am fost foarte obosiți. Nu ne-am făcut testele. Eu am avut simptome mai grave a doua oară. Florin a crezut că moare, am chemat salvarea și l-au dus la spitalul Elias, unde a urmat protocolul de tratament de acolo. S-a simțit foarte rău, am crezut că moare”, a dezvăluit Brigitte.

Florin Pastramă a confirmat că simptomele lui au fost mult mai grave. Apropiații îl suspectează însă pe soțul lui Brigitte că ar fi omis cu bună știință să vorbească despre problemele medicale, extrem de serioase, dintr-un motiv uluitor.

După cum afirmă mai multe surse din anturajul lui Florin, fostul concurent de la „Ferma” ar fi ținut totul ”la secret” de teamă să nu piardă contractul de 50.000 de euro, extrem de important, în vremurile acestea grele, pe care cuplul l-a semnat cu Antenă Stars pentru emisiunea TV.

”Nu puteam să mai respir, mi-au dat tratament de la spital, l-am luat acasă. A doua zi am chemat iar salvarea și nu au mai venit, au zis că nu mai au salvări și sunt caz ușor”, a spus și Florin Pastramă.

Încearcă să își vândă shaormeria
La nici șase luni de când și-au deschis șaormeria, Brigitte și Florin Pastramă au pus lacătul pe ușa afacerii, din cauza pandemiei. Potrivit unor surse cancan.ro, firma ar aparține în totalitate soțului vedetei. Compania ”La Bariera Baicului SRL”, care are ca obiect de activitate ”restaurante”, un capital social de doar 200 de lei și care a luat naștere în urmă cu aproximativ un an, aparține asociatului unic Florin Pastramă.

Conform datelor raportate de Registrul Comerțului, fosta doamnă Năstase pare să fie doar o angajată la shaormeria de pe Fundeni. Florin Pastramă cere, acum, 57.000 de euro pentru șaormerie, însă, prețul este negociabil.
”Vând afacere la cheie cu văd format, cu toate dotările la standarde superioare, două aparate shaorma, cuptor pizza, malaxor 30 l, doua fritoze gaz, aragaz, linie 10 GN salate, 3 frigidere gaz 2020, linie producţie inox, grătar trifazic, congelator vertical, maşina cafea fise, sistem de gestiune cu tuch, sistem de monitorizare video şi alarmă. Spaţiul are contract de închiriere 10 ani / 900€/lună”, se arată în anunțul publicat pe OLX.

Adauga un comentariu