Cancan ultimă oră

Florin Pastramă, primele declarații după împăcarea cu Brigitte. Bărbatul a recunoscut ca a fost agresiv

Publicat: 15 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Florin Pastramă primele declarații după împăcarea cu Brigitte. Bărbatul a recunoscut ca a fost agresiv
Florin Pastramă, primele declarații după împăcarea cu Brigitte

Florin și Brigitte Pastramă formează unul dintre cele mai controversate cupluri din România. Cei doi se pregăteau de divorț și păreau hotărați să meargă pe drumuri diferite, dar se pare că cei doi s-au împăcat, când nimeni nu se aștepta la asta.

Florin și Brigitte Pastramă au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul romanesc. Relația lor nu a fost niciodată una normală, ci presărată cu multe scandaluri și certuri. În urmă cu doar puțin timp, bruneta mărturisea că vrea să divorțeze de Florin, dar cei doi au revenit din nou la sentimente mai bune.

Florin Pastramă, mărturisiri sincere

Cei doi sunt din nou împreună, iar Brigitte se pare că a uitat complet de acuzațiile de agresiune pe care i le-a adus soțului ei în perioada în care nu se înțelegeau bine. Bărbatul recunoaște acum, însă susține că nu a fost vorba despre bătăi groaznice sau episoade violente așa cum a lăsat Brigitte de înțeles, ci o singură dată ar fi împins o pe aceasta într-un gard, după ce ea și-ar fi ieșit din minți și l-a provocat si pe el să acționeze așa.

„Am greșit în fața Domnului Iisus, am greșit în fața lui Brigitte, am țipat, nu am dat în ea. Am împins-o odată spre gard, dar bineînțeles că și Brigitte, că nu se lasă nici ea. De la două trei cuvinte care nu erau la locul lor, de acolo ne-am certat, eu mă enervez foarte tare, dar foarte rar, iar când mă enervez e rău, iar atunci am împins-o spre gard”, a spus el la Antena Stars.

Pastramă își recunoaște greșeala

Pastramă recunoaște că a greșit față de soția lui și mai ales față de Dumnezeu, dar susține că și Brigitte este foarte impulsivă și violentă verbal atunci când se ceartă, ceea ce agravează și mai tare situația.

Florin dezvălui acum faptul că el ar fi fost cel care a părăsit-o pe Brigitte și a decis să plece din casa în care locuiau, după ce oamenii din biserică l-ar fi influențat în acest sens. El susține că aceștia i-au spus, după vederea unor imagini, că Brigitte l-ar fi înșelat cu fostul ei partener de viață, tatăl fiicei sale.

„Eu la Brigitte niciodată nu m-am îndoit că ar greși cu ceva sau să n-am încredere în Brigitte. Problema e că toți frații din biserică când au văzut imaginile cu fostul soț…Eu niciodată n-o să mă îndoiesc de Brigitte, dar frații din biserică au văzut imaginile în care era cu el. Frații au comentat că nu e normal ca Brigitte să o ducă la mall… m-au influențat”, a mai zis Florin Pastramă.

Adauga un comentariu