Cancan ultimă oră

Florin Piersic a fost operat de urgență, după ce a susținut un spectacol. În ce stare se află celebrul actor

Publicat: 29 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Florin Piersic a fost operat de urgență după ce a susținut un spectacol. În ce stare se află celebrul actor
Florin Piersic a fost operat de urgență, după ce a susținut un spectacol. În ce stare se află celebrul actor

Florin Piersic a fost operat de urgență, după ce a susținut un spectacol la Cluj-Napoca. Actorul s-a simțit rău și a ajuns imediat pe mâinile medicilor.

Potrivit România TV, ar fi vorba despre o infecție care s-a localizat la picior, în zona genunchiului. După ce l-au consultat, medicii de la Spitalul Militar, acolo unde a ajuns, au decis să-l opereze.

Deocamdată nu se cunosc alte detalii despre starea actorului.

Florin Piersic și-a deschis sufletul și a povestit una dintre întâmplările din viața lui

Recent, Florin Piersic și-a deschis sufletul și a povestit una dintre întâmplările din viața lui care l-au marcat cel mai mult. În urmă cu mulți ani, actorul și-a pierdut sora de 15 ani pentru totdeauna.

Lucica avea doar 15 ani atunci când a murit înecată, în timp ce încerca să salveze o colegă de la înec în Prut. Momentul pierderii propriei surori a fost devastator pentru Florin Piersic, care își amintește și acum cât de greu a fost acea perioadă pentru el.

„Lucica noastră s-a întâlnit cu părinții mei acolo, în Rai?”, s-a întrebat Florin Piersic.

„Dacă aș fi între patru ochi cu Dumnezeu, L-aș întreba un singur lucru. Lucica, sora mea, care la trei zile înainte de a împlini 15 ani s-a înecat în Prut, dorind să salveze pe colega ei de bancă care striga «Ajutor, ajutor!». Toți au fugit de acolo, doar sora mea a rămas. Îmbrăcată, a sărit după ea. Pe acolo trecând un om, îi știu numele, a sărit în apă, prima pe care a pus mâna a fost Doina Puha, fata generalului Puha, colega de bancă a surorii mele…

Când a sărit a doua oară, după sora mea, n-a mai găsit-o… La 4 kilometri, niște pescari au găsit-o plutind. Dragii mei, trebuie să vă spun neapărat! Cea mai mare durere a părinților mei și a mea, cu timpul, a fost pierderea Lucicăi, care era sufletul lor. Aș vrea să-L întreb pe Dumnezeu: Lucica noastră s-a întâlnit cu părinții mei acolo, în Rai?”, a spus marele actor în timpul unui spectacol.

Adauga un comentariu