Cancan ultimă oră

Florin Ristei, despre banii pe care îi câștigă din muzică: „Eu nu negociez niciodată”

Publicat: 06 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Florin Ristei despre banii pe care îi câștigă din muzică Eu nu negociez niciodată
Florin Ristei a fost invitat recent la podcastul lui Radu Țibulcă, unde a vorbit și despre banii pe care îi câștigă din muzică

Florin Ristei a fost invitat recent la podcastul lui Radu Țibulcă, unde a vorbit și despre banii pe care îi câștigă din muzică. Artistul a povestit și despre o situație prin care a trecut atunci când a fost chemat să cânte pentru un bărbat foarte cunoscut și bogat.

Florin Ristei este unul dintre cei mai apreciați artiști din România, iar el s-a lansat în industria muzicală încă de la o vârstă fragedă. A devenit celebru după ce a lansat piesa „Dana”, iar în prezent este solistul trupei Freestay, pe care a fondat-o în anul 2012.

Florin Ristei a vorbit despre banii pe care îi câștigă din muzică

Recent, cântărețul a fost invitat la podcastul lui Radu Țibulcă, unde a vorbit despre banii pe care îi câștigă din muzică. Florin Ristei spune că nu negociază niciodată nimic, iar apoi și-a adus aminte de o întâmplare pe care a avut-o când a mers să cânte pentru un bărbat foarte cunoscut și bogat din România.

„Eu nu negociez niciodată. Dacă îmi zice că atât costă, atât costă! Mergem la o întâlnire, la un restaurant sus, ne pune la masă… el, un om foarte cunoscut și bogat. «Ce serviciu oferiți?», îi zic: «Noi cântăm… », abia făcusem trupa nouă și ei se așteptau ca eu să cânt de toate. I-am zis că eu cânt doar ce e la modă. Dar prețul… nu mai știu cât luam atunci, vreo 4.000, nu știu. Oricum nu era ceva… «Cât?! Păi, cu 8.000 îl iau pe Brenciu. Câți sunteți?». I-am zis că suntem 6 pe scenă, 2 tehnici și un sunetist. «9?! Sunetist nu îți trebuie! Vine la prânz reglează alea și pleacă! Pe scenă 6? Veniți 4!». Eu mă făcusem… I-am zis că își bate joc, că ne-a văzut că suntem mici. I-am zis că în condițiile astea nu putem și am plecat. Apoi ne-a sunat soția lui să își ceară scuze că la ei nu e problemă de bani, fix oamenii care sunt cei mai bogați se zgârcesc cel mai rău. Până la urmă am cântat acolo”, a povestit vedeta de la Antena 1.

Florin Ristei: „Eu împart banii egal”

Deși mulți sunt de părere că Florin Ristei câștigă foarte mulți bani din muzică, el a mărturisit că toți banii pe care îi ia îi împarte cu colegii săi de trupă, iar o parte din bani se duc pe chirie, transport, instrumente etc.

„Lumea nu înțelege procesul. «Cât luați voi acum?» «6.000» «Mama, câți bani faci!». Și zic… «Păi, suntem 10!». Eu împart banii egal, după ce scot transport, manager, cheltuieli, chirie, sală, studio, scule. Dacă avem noroc, la o cântare 500-600 de euro. «Atât de puțin iei?!»”, a spus Florin Ristei.

Adauga un comentariu