Local

Florin Salam a lansat o melodie pentru Costel Corduneanu. Manelistul nu a ajuns la înmormântare, dar a înregistrat o piesă pentru campion – FOTO, VIDEO

Publicat: 21 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Florin Salam a lansat o melodie pentru Costel Corduneanu. Manelistul nu a ajuns la înmormântare dar a înregistrat o piesă pentru campion - FOTO VIDEO
Florin Salam a scos o piesă în semn de omagiu pentru Costel Corduneanu

Decesul lui Costel Corduneanu a făcut ca liderii lumii interlope din România, precum și mai mulți interpreți de manele să se reunească, pentru a îi aduce un ultim omagiu.

Celebrul interpret de manele, Florin Salam ar fi trebuit să susțină un moment la căpătâiul lui Costel Corduneanu, însă din anumite motive acesta nu a mai ajuns.  Pentru a se revanșa, manelistul a lansat o piesă dedicată „Stăpânului Moldovei”.

Gestul surprinzător făcut de Florin Salam în memoria lui Costel Corduneanu

Pentru a nu lasă loc de interpretări, Florin Salam și-a motivat absența, menționând că are deja alte evenimente planificate. Așa că, se pare că manelistul a scos o piesă în memorial lui Costel Corduneanu. Melodia a ajuns la familia îndurerată, iar Adrian Corduneanu, fratele lui Costel, a făcut-o publică pe rețele de socializare.

„Din partea mea, Florin Salam dedic cea mai grea melodie, cu durere în suflet, pentru Costel Corduneanu. Dumnezeu să îl odihnească! Pentru toată familia lui și măicuța lui, copilașii și nevasta lui. Pentru Costel Corduneanu, Ștefan cel mare al României.

Prea de tânăr a plecat, rămas bun nu și-a luat

Acum oftează cu regrete și spun Dumnezeu să-l ierte

Televiziuni și ziare, televiziuni și ziare

Comentează în gura marea că azi s-a mai dus o valoare

Au, plânge România întreagă

Doamne, plânge România întreagă

Și nu le vine să creadă, campionul lor să-și piardă”, se arată în fragmentul muzical distribuit de Adrian Corduneanu, pe rețelele de socializare.

 

Adauga un comentariu