Cancan ultimă oră

Florin Salam nu a murit. Betty Salam dezminte informația – UPDATE, VIDEO

Publicat: 13 aug. 2022
_____ Vizualizări 3 Comentarii
Florin Salam nu a murit. Betty Salam dezminte informația - UPDATE VIDEO
Florin Salam nu a murit

Pentru câteva momente s-a instaurat panică generală, după ce s-a zvonit că Florin Salam, care se află în stare gravă la spital, a murit! Interpretul de manele Florin Salam nu a murit. Betty Salam dezminte informația.

UPDATE: În urmă cu câteva minute, Florin Salam a transmis un mesaj pe rețelele de socializare referiotr la această situație:

Dragilor. Voi fi scurt și la obiect. Nu. Nu am murit.
Iar din păcate această informație reprezintă o palmă dură asupra credibilității presei din România.
Ne vom revedea curand la concerte.
Va doresc sănătate tuturor
Rușine Pro TV, a transmis Florin Salam.

UPDATE: Tzancă Uraganu a făcut un video în care a explicat situația în care se afllă Florin Salam.

Florin Salam, în vârstă de 42 de ani, a ajuns zilele trecute de urgență la spital, după ce a fost depistat pozitiv la testul COVID. Din nefericire, renumitul manelist a făcut o formă gravă de boală, iar în aceste momente se află internat la un spital de boli infecțioase din Capitală, unde este conectat la oxigen.

În urmă cu puțin timp, o informație a zguduit din temelii showbiz-ul autohton. S-a scris că cel supranumit „regele manelelor” ar fi murit, iar toată lumea a avut pur și simplu un șoc. Ei bine, Betty, fiica lui cea mare, a venit imediat cu clarificări și spune clar și răspicat că tatăl ei este în viață.

„Cel care a scris acel material, ești un nimic.

Cum poți să scrii așa ceva? Să induci lumea în eroare și să îi bagi în panică? Te sfătuiesc să îți dai demisia. Cum poți să scrii un mare fake de știre, omule? Ceea ce ai scris tu despre tatăl meu, sper să nu atragi tu”, a fost reacția lui Betty Salam pe contul ei personal de Instagram.

 

 

 

 

Comentarii
Adauga un comentariu