Cancan ultimă oră

Florin Salam, reacție neașteptată la adresa lui Culiță Sterp. Manelistul și-a spus părerea chiar în fața lui Iancu: „Cu asta am zis tot”

Publicat: 28 mai 2022
Florin Salam a vorbit despre Culiță Sterp chiar în fața fratelui său, Iancu

Florin Salam este unul dintre cântăreții de manele care face parte din vechea generație. Chiar și așa, succesul lui a rămas același, oamenii ascultându-l în continuare, dorindu-l la evenimente prin țară ori în străinătate.

Astfel că nu e de mirare că printre fanii lui se numără și cei din tânăra generație, care, așa cum ne arată piața de artiști mai noi, nu cu ștate așa vechi, ar avea de unde alege.

Florin Salam, cuvinte laudative la adresa lui Culiță Sterp

Printre cei care-l apreciază pe Salam se numără și frații Sterp. Chiar dacă și în familia lor se cântă, chiar același gen de muzică, Culiță Sterp fiind foarte apreciat și el pentru muzica pe care o face, el și Iancu aplaudă talentul colegului de breaslă.

Însă, laudele și aprecierile nu vin doar dintr-o singură direcție. Recent, în online, frații Sterp au distribuit imagini cu Florin Salam, de la o cântare, în timpul căreia, live pe internet fiind, la microfon, vorbea despre Culiță.

Așa cum se procedează în lumea manelelor, Florin Salam s-a oprit din cântat și, la cerere, a făcut o dedicație pentru băieții doamnei Geta, în timp ce Iancu era în legătură cu el, printr-un live pe internet.

Surprinzător sau nu, deși împart același public și cântă același gen muzical, Florin Salam s-a arătat încântat de performanțele lui Culiță Sterp, având la adresa lui numai cuvinte de laudă.

Manelistul  este de părere că mai tânărul său coleg este cel mai bun din toată generația nouă de artiști care cântă acum manele.

”Vă iubesc mult de tot! Din toți ăștia care vă știți acum, generaația nouă, că știe Iancu ce vreau să spun, Culiță e cel mai bun. Cu asta am zis tot”, a spus Florin Salam, în timpul unei cântări, Iancu Sterp ascultându-l și privindu-l live, prin intermediul rețelelor de socializare.

În fața unor asemenea cuvinte, Iancu Sterp nu a putut decât să-l aprobe pe Florin Salam, să-i mulțumească prin gesturi, atașând imaginilor și o coroană, făcând astfel referire la modul în care se autointitulează Salam, ca fiind ”Regele manelelor”.

De asemenea, în replică, pentru că declarațiile partenerului Roxanei Dobre au ajuns și la el, Culiță Sterp, aflat acum în vacanță la Milano, a ținut să îi mulțumească și el lui Florin Salam, în public. Astfel că, pe Instagram, în dreptul imaginilor, recunoscător fiind, a lăsat următorul mesaj:

”Mulțumesc frumos, om bun!”, a scris Culiță Sterp.
Adauga un comentariu