Cancan

Florin Salam şi-a investit banii câştigaţi la petreceri. Iată cine se ocupă de afacerile sale

Publicat: 04 feb. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Florin Salam şi-a investit banii câştigaţi la petreceri. Iată cine se ocupă de afacerile sale
Florin Salam dă dovadă că se pricepe şi la afaceri, mare parte din banii câştigaţi la petreceri fiind investiţi

Florin Salam este unul dintre cei mai iubiţi şi cunoscuţi cântăreţi de muzică de petrecere din România. De pe urma acestor petreceri, artistul câştigă bani cu nemiluita, fiind unul dintre cei mai bogaţi manelişti. Acesta dă dovadă că se pricepe şi la afaceri, mare parte din banii câştigaţi la petreceri fiind investiţi de manelist.

Florin Salam şi-a investit banii câştigaţi la petreceri

Florin Salam, poreclit la un moment dat Regele Youtubeului, este unul dintre cei mai valoroşi cântăreţi de muzică de petreceri. Şi, implicit, unul dintre cei mai bogaţi. Când vine vorba de banii pe care îi câştiga, Florin Salam s-a gândit ce să facă să nu-i irosească. Manelistul s-a lansat în construcţii şi a ridicat câteva blocuri pe care le va pune în vânzare, potrivit Wowbiz.ro. Se pare că au fost date avansurile pentru câteva dintre apartamentele de lux pe care le-a construit.

”Florin Salam a venit cu banii, ceilalţi sunt cu munca şi cu proiectul. El este, la propriu, doar finanţatorul afacerii, el nu se pricepe la construcţii, de aceea s-a asociat cu oameni de încredere. Mai trece şi el pe la şantier, dar nu foarte des… În schimb, şi şoferul lui, şi rudele sale sunt acolo tot timpul, muncesc cot la cot cu muncitorii”, a dezvăluit un apropiat al cântăreţului de muzică de petreceri.

Şi, se pare, mutarea i-a ieşit lui Salam.

”Construieşte nişte blocuri şi nu credea, de fapt, că va reuşi să îşi scoată prea repede banii, mai ales că este perioada dificilă, de pandemie. Dar, deja, a reuşit să vândă câteva apartamente. Nu construieşte apartamente de ultra lux, face apartamente pentru toate buzunarele, aşa şi-a dorit el, dar tot este extrem de profitabil”, a mai dezvăluit apropiatul.

Florin Salam este considerat în top 3 al celor mai bogaţi manelişti, iar prezenţa lui la un eveniment înseamnă câteva mii de euro, bani la care se adăugă cel puţin de două ori o asemenea sumă, din dedicaţii.

Florin Salam, probleme în viaţa personală

Dacă pe plan profesional putem spune că este realizat, pe plan personal Florin Salam se confruntă cu o mare durere. El a trăit şocul vieţii sale când şi-a pierdut soţia. Viaţa Fanicai a fost curmată de o boală nemiloasă. Din păcate, acesta a aflat în urmă cu 13 ani ca şi fiul sau Danny Stoian suferă de aceeaşi afecţiune. Acesta se află sub tratament, are un stil de viaţă sănătos şi speră că boala hepatică să nu evolueze.

Totuşi, o altă problemă îi macină în prezent pe membrii familiei Stoian. Danny urmează să fie tată iar această boală s-ar putea transmite şi copilului care urmează să vină pe lume. De asemenea, într-un interviu acordat unei publicaţii, Florin Salam a vorbit despre modul în care copilăria fiului său a fost afectată.

„De această boală nu te vindeci niciodată. Oricând poate să se reactiveze. De aceea, Danny duce o viaţă ordonată, nu prea pierde nopţile şi mănâncă foarte sănătos. A avut noroc şi zile de la Dumnezeu. Tratamentele i-au făcut bine pe de-o parte, dar i-au distrus copilăria. Pentru că a fost întotdeauna mai plăpând din punct de vedere fizic, el a fost răsfăţatul familiei, iar sora lui l-a iubit şi protejat că pe ochii din cap.

Florin a trăit terorizat de gândul că fiul lui ar putea păţi ceva. Medicii îi spuneau că situaţia nu este atât de gravă, însă el rămăsese cu sechele de la Fanica. Aşa cum ştiţi cu toţii, Danny va deveni tătic în curând şi va trebui să facă bebeluşului sau test de hepatită C după naştere pentru că, aşa cum ştim cu toţii, este o boală care se moşteneşte genetic”, au spus surse din familia lui Florin Salam pentru impact.ro.

Adauga un comentariu