Cancan ultimă oră

Florin Salam trece prin clipe grele! Mama si fratele lui, grav bolnavi!

Publicat: 12 aug. 2020
Mama si fratele lui Florin Salam, grav bolnavi!

Mama si fratele lui Florin Salam, grav bolnavi! Dupa ce fratele lui Florin Salam, Nelutu Stoian, a fost internat la sectia de Terapie Intensiva a Spitalului Matei Bals, fiind infectat cu Covid-19, celebrul manelist a mai primit o lovitura: si mama lui este bolnava.

„Mama lui Florin Salam e bătrână și are și ea probleme de sănătate. Ea îl iubește enorm pe Neluțu, e primul ei băiat, iar când a auzit că de la o simplă răceală a ajuns la Terapie Intensivă a avut un șoc. E foarte complicat în familia lor. Florin a fost plecate zilele astea la priveghi la cumnatul lui (n.r. – Emi Pian), surorile fac cu rândul și merg la spital că poate li se face milă celor de acolo și le dau informații despre Neluțu”, a declarat un apropiat al familiei, potrivit ciao.ro.

Paparazzii Ciao.ro l-au surprins pe Florin Salam ingandurat si adunandu-si familia in urma vestilor cumplite pe care le-a primit in ultima perioada. Sursa citata noteaza ca Salam se poarta acum ca un veritabil „sef de clan”. Saptamana trecuta, Florin Salam, sora manelistului si Adriana Bahmuteanu au mers la spital pentru a cere explicatii, cunoscutul cantaret acuzand ca se fac experimente pe fratele lui.

”Încercați să nu vă îmbolnăviți perioada asta, încercați să aveți grijă de voi… ăștia, dacă îți rupi piciorul ori mâna sau ai o migrenă, mai profundă te bagă cu COVID și nu știi dacă mai ieși… fratele meu, Neluțu, este în mâinile lor și nu știm ce experimente fac pe organismul lui… au acumulat așa multă putere încât, pentru bani, calcă și pe morți”, a acuzat Florin Salam.

Cum a murit prima soție a lui Florin Salam. Fostul cumnat a făcut dezvăluiri despre Fănica

Cum a murit prima soție a lui Florin Salam. Cunoscutul manelist nu are parte deloc de liniște după dezvăluirile făcute de fostul cumnat. Acesta a lansat niște acuzații grave la adresa sorei artistului. Concret, Florin Albu spune că Nuți nu ar fi străină de moartea Fănicăi.

Florin Salam nu are parte deloc de liniște! Fostul cumnat al manelistului a făcut declarații șocante despre sora artistului. Florin Albu a spus că Nuți ar fi omorât-o pe Fănica, prima soție a solistului.

Fostul cumnat al lui Florin Salam a rupt tăcerea și a făcut-o praf pe fosta lui soție Nuți, sora manelistului. Bărbatul a declarat că a fost convins, în cele din urmă, să se căsătorească cu sora lui Florin Salam.

Fostul cumnat face acuzații grave

Florin Albu a lansat niște acuzații grave la adresa fostei soții, Nuți. Potrivit acestuia, sora lui Florin Salam nu ar fi străină de moartea Fănicăi, prima soție a manelistului.

„Acum am realizat despre ce a fost vorba şi în ce capcană m-a băgat pe mine. Acum mulţi ani, sora lui Florin Salam, Nuţi… este măritată cu un albanez, Fabian, pe care îl ştie toată lumea. Este cumnatul lui Salam”, a început să povestească cumnatul lui Florin Salam.

„Florin Salam m-a chemat la el şi mi-a spus că trebuie să mă cunun cu sora lui neapărat. Eu eram căsătorit, aveam nevastă, aveam copilaşii mei. Şi l-am întrebat: «De ce să mă cunun eu cu sora ta?» Mi-a spus exact aşa: «Te duci şi te cununi cu sora mea neapărat ca să poate să ia numele tău pentru că altfel nu mai poate părăsi ţara pentru a merge după Fabian», a spus Florin Albu.

Bărbatul a susținut că a acceptat să se cunune cu Nuți, doar pentru a-i face un bine lui Fabian Albanezu. Cu acest bărbat, Nuți era împreună la vremea respectivă. Florin Albu și Nuți au rezistat împreună doar trei, iar după despărțire, el ar fi fost amenințat de familia lui Florin Salam. De frică, a alertat Poliția.

„La care sora sa când a auzit a venit peste mine. A început să mă ameninţe să nu mă duc la TV să vorbesc, că bărbatul ei este mafiot şi când ies pe afară o să rămân în cărucior”, a mai mărturisit Florin Albu.

Adauga un comentariu