Sport

Florin Segărceanu: „Aș fi dat o bere cui mi-ar fi spus că pierdem doar cu 2-3!”

Publicat: 10 feb. 2020

Florin Segărceanu, căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup, a comentat întâlnirea dintre România și Rusia, pierdută de jucătoarele noastre cu 2-3.

„Aș fi dat o bere dacă cineva îmi spunea că vom pierde doar cu 2-3! Aș fi fost foarte mulțumit. Sigur, întodeauna speri, pregătești echipa bine, încerci să iei cele mai bune decizii. Dar știam valoarea rusoaicelor, ce formă bună au, ne-am uitat pe clasament”, a fost prima reacție a lui Segărceanu.

El a explicat și cum a ales cuplul de la meciul de dublu, Jaqueline Cristian cu Gabriela Ruse.

„Raluca Olaru avea o contractură. A venit să ne spună că nu e pregătită 100% fizic, așa că am luat o decizie foarte rapidă, în cinci minute”, a mai spus Segărceanu.

„Era greu să fie un meci strâns, dar totuși s-a întâmplat. Putea să se întâmple și o minune, pentru că ar fi fost o minune să câștigăm acest meci. Le felicit pe fete! O felicit pe Jaqueline Cristian pentru cum a jucat, pentru curaj. Finalul acestei întâlniri este că am venit cu trei jucătoare noi, două dintre ele au jucat. E o experiență bună, sunt jucătoare tinere, sunt viitorul acestei echipe”, a continuat căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup.

România a pierdut întâlnirea cu Rusia de la Cluj. Rusoaicele merg la turneul final de la Budapesta, în timp ce româncele vor disputa un baraj pentru rămânerea în Grupa Mondială.loading...

Adauga un comentariu