Actualitate

Florina Presadă cere demisia conducerii USR-PLUS

Publicat: 07 dec. 2020
Florin Presada in Parlament
Senatoarea USR Florina Presadă

Senatorul Florina Presadă cere demisia conducerii USR-PLUS. Florina Presadă scrie pe pagina ei de facebook că alianța a înregistrat un scor „dezastruos”: și ar trebui să și-l asume cei din conducerea prtidului: Barna, Năsui, Ghinea, Voiculescu „și cei care sunteți în gașcă”.

„Ieri (duminică – n.r.), alegătorii ne-au făcut agenda, așa cum e normal dar surprinzător pentru unii colegi de-ai mei, începând cu Tudor Pop, membru important al echipei Barna. Un scor dezastruos pentru Alianța USRPLUS. La fel ca toate celelalte rezultate electorale de la europarlamentare încoace. Și același refuz al realității din partea conducerii partidului. Domnilor Barna, Năsui, Ghinea, Voiculescu și cei care sunteți în această gașcă, aroganța voastră și nepotismul ne-au adus aici!

Absenteismul tot de aici ni se trage, nu numai rezultatul electoral mic. Alegătorii noștri și românii ne-au citit, nu îi putem păcăli cu vorbe goale! Ăsta e rezultatul politicii voastre de gașcă, bazată pe suspendări și excluderi, pe marginalizarea oricărei voci critice și promovarea oamenilor loiali găștii de la conducere, fără niciun fel de interes pentru oameni și alegători”, scrie pe Facebook Florina Presadă.

Florina Presadă: „Aceste alegeri au fost pierdute de USR-PLUS, nu câștigate de PSD sau PNL“

Senatorul USR-PLUS solicită demisia liderilor alianței, cerând „o minimă asumare, măcar în ultimul ceas”.

„Aceste alegeri au fost pierdute de USR-PLUS, nu câștigate de PSD sau PNL. Votanții USRPLUS vor un alt fel de politică. Meritocratică. Nu-i poți obliga pe români să voteze, e dreptul lor democratic să nu voteze dacă simt sau cred că nu au ce sau de ce să voteze. Înțelegeți măcar acum că votantul USRPLUS nu poate fi dus cu preșul. Stați liniștiti, alegătorii noștri vor ieși în stradă dacă o sa fie nevoie, la fel cum s-au mobilizat și au votat în număr mare la europarlamentare.

Numai voi, conducerea USRPLUS, nu vreți să vedeți asta. În acest moment ne lipsește un lucru fundamental pentru o politică onestă: ASUMAREA. Vina pentru acest scor e a conducerii care a sabotat, prin deciziile sale, entuziasmul susținătorilor USRPLUS. Aceștia sunt oameni care s-au mobilizat la europarlamentare pentru că au simțit că au motive să o facă și care au dat un mesaj deja USRPLUS la prezidențiale, mesaj pe care aceeași conducere a ales să-l ignore. Demisia voastră și promovarea meritocrației și democrației interne sunt singurele modalități prin care putem arăta că nu facem politică în interesul găștii din partid. Asta așteaptă susținătorii noștri”, a mai scris pe pagina ei de Facebook Florina Presadă.

După numărarea voturilor din peste 60% din secții, USR PLUS are, potrivit BEC, 15,4% din voturi.

Dan Barna ține cu dinții de scaun

Liderul USR Dan Barna ține cu dinții de scaun și nu se dă plecat din fruntea partidului după rezultatul sba de la alegerile parlamentare. Dan Barna a declarat că este mulțumit de rezultatul obținut la alegerile parlamentare.

Liderul USR a vorbit despre demisia cerută de mai mulți simpatizanți și a spus că este un luptător și că nu va renunța.

„Din momentul în care am intrat în politică am încetat să mă mai tem pentru o decizie. Sunt un luptător, nu o să renunț, rezultatul de aseară pentru noi ne confirmă că suntem forța modernizatoare de care e nevoie în modernizarea României“, a declarat Dan Barna.

Comentarii
  • Brava fata, ai dreptate.
    Numai ca e olecuta prea tarziu.
    Voturile voastre sunt la AUR si nu le mai.pupati inapoi.
    Asa e. Nu a castigat PSD nici PNL. Nici nu meritau.
    Alegerile le-ati pierdut voi. Ca incepatorii.

  • Florina Presada a refuzat sa voteze pentru Autostrada Moldovei si a fost sanctionata de Barna, nu a mai prins loc de parlamentar, acum ca sta pe tusa s-a trezit simtul raspunderii. O frustrata, nu scuipi unde ai pus suflet si pasiune chiar daca te certi cu seful.

Adauga un comentariu