Sport

Floyd Mayweather revine în box pentru un meci special. „Pretty Boy” a acceptat provocarea lui Logan Paul. Lupta va fi pe 20 februarie 2021

Publicat: 08 dec. 2020
Floyd Maywather va reveni în box pentru un meci de excepție, împotriva lui Logan Paul
Floyd Mayweather Jr. poses on the scale during a weigh-in Friday, Aug. 25, 2017, in Las Vegas for his Saturday boxing bout against Conor McGregor. (AP Photo/John Locher)

Floyd Maywather va reveni în box pentru un meci de excepție, împotriva lui Logan Paul, un YouTuber care l-a provocat pe „Pretty Boy” de o săptămână.

Floyd Mayweather are 43 de ani și va lupta într-un super meci de excepție cu 4 zile înainte de a împlini 44 de ani, pe 20 februaire 2021. „Money May” revine în box pentru o luptă spectaculoasă în fața lui Logan Paul, un YouTuber american, care a mai boxat de 2 ori împotriva lui KSI, un alt YouTuber britanic, care este și rapper. Floyd nu a mai luptat din august 2017, atunci când l-a învins pe McGregor printr-un TKO și va reveni în ring după aproape 4 ani.

Cei doi se vor întâlni într-o luptă ce pare a fi în dezavantajul lui „Pretty Boy”, deoarece adversarul său are 1.88 metri și 86 de kilograme, iar greutatea pe care Floyd o avea înainte pentru meciurile sale era de 68 de kilograme, el având 1.73 metri. Cu toate că Mayweather pare ca va avea un „handicap” în acest meci, totuși, cu experiența sa ar putea să îl învingă pe Logan Paul, chiar dacă acesta este mult mai mare și mai masiv.

Declarațiile lui Mayweather pentru meci

Mayweather a fost intervievat de către CNN Spania, iar acesta a vorbit despre aceste meci, dar și despre continuarea carierei sale, în care va mai disputa lupte de acest gen, numite și „exhibition fights” (lupte de expoziție).

„De acum, fac expoziții”, a spus Mayweather pentru CNN Spania.”Sunt 100% sigur că nu voi mai lupta împotriva vreunui boxer”, a mai spus Floyd.

Coform site-ului de specialitate BoxRec, „Money May” are un record curat de 50 de victorii, dintre care 27 sunt reușite prin KO.

Adauga un comentariu