Local

Focoasa brunetă a copilărit la Iași și a făcut față cu brio rigorilor de la „Survivor”! Ce vinde acum Raluca Dumitru pe Internet – EXCLUSIV / GALERIE FOTO

Publicat: 13 apr. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Focoasa brunetă a copilărit la Iași și a făcut față cu brio rigorilor de la Survivor Ce vinde acum Raluca Dumitru pe Internet  EXCLUSIV  GALERIE FOTO
Aceasta este prima apariție în propriile ei costume pe podiumul de la concursul „Bravo ai stil” și a fost foarte apreciată de jurați

Raluca Dumitru este focoasa brunetă care a copilărit la Iași, iar acum vinde costume elegante pe Internet. Aceasta are o relație foarte bună cu bunicii ei, pe care îi vizitează mereu când are puțin timp liber, pentru că de la ei spune că a învățat să aibă un comportament demn. Toate vorbele bunicii au ajutat-o pe Raluca să ajungă o femeie de succes. Frumoasa brunetă a participat la „Survivor” și „Bravo, ai stil”, două concursuri total diferite, care au întărit-o mai mult decât și-ar fi imaginat

Raluca Dumitru povestește pentru reporterii BZI că „Survivor” a fost una dintre cele mai frumoase experiențe și ar repeta-o ori de câte ori ar fi posibil

„A fost cea mai frumoasă experiență din viața mea. Chiar dacă este foarte greu de supraviețuit din foarte multe puncte de vedere, înveți foarte multe lucruri și pot spune că această experiență m-a schimbat foarte mult. Mi-a plăcut foarte mult acest concurs și aș mai repeta această experiență dacă voi mai avea ocazia”, spune, pentru reporterii BZI, Raluca Dumitru.

Focoasa brunetă care a copilărit la Iași: „«Bravo, ai stil» diferă foarte mult de experiența pe care am avut-o în junglă!”

Raluca Dumitru a participat atât la concursul „Survivor”, cât și la „Bravo, ai stil”. Deși sunt două concursuri diferite, ambele au avut un impact însemnat în viața frumoasei brunete. Cu toate că viața în junglă nu a fost una ușoară, vedeta mărturisește că ar repeta această experiență. După ce a participat la „Bravo, ai stil”, Raluca a decis să-și deschidă propriul magazin de haine.

„«Bravo, ai stil» diferă foarte mult de viața în junglă. M-am implicat 100% la «Bravo, ai stil». Dacă în prima lună îmi luam haine inclusiv din magazine, a fost o perioadă de trei zile în care nu am primit steluțe și m-am demoralizat complet. Atunci am ales să-mi fac toate hainele și inclusiv să-mi iau de la propriul magazin. Mi-a fost frică să vin cu un costum de la mine, pentru că mă speria gândul că putea fi criticat de jurați. Te doare când hainele sunt făcute de tine și te-ai implicat!”, se destăinuie Raluca.

În prima apariție cu hainele făcute de ea, Raluca a pășit pe podiumul de la concursul de modă cu un costum albastru. Aceasta mărturisește reporterilor BZI că a avut emoții foarte mari. S-a gândit că nu va primi steluțe dacă este creat de ea, însă surpriza a fost de proporții. Îmbrăcămintea ei a fost lăudată de jurații concursului și, mai mult decât atât, Maurice Munteanu a fost uimit de prezența ei, el fiind un specialist în modă destul de drastic.

„Am venit prima dată cu costumul albastru. Am avut emoții foarte mari că nu primesc steluțe. Dar a fost foarte lăudat de toți jurații, inclusiv de Maurice Munteanu, care mi se pare cel mai drastic”, adaugă frumoasa brunetă.

De ce și-a deschis propriul magazin de haine

Raluca Dumitru și-a deschis propriul magazin de haine deoarece este pasionată de modă și de costume elegante. Dorința ei a fost să aibă un brand și niște costume unice pe piață.

„Mi-am deschis acest magazin de haine dintr-o pasiune de a mea. Îmi plac aceste costume elegante și de aici a și pornit prima mea colecție. Voiam să am niște costume diferite, ce nu se găsesc pe piață”, afirmă cu mândrie Raluca Dumitru.

Raluca și-a deschis afacerea înainte de pandemie și a fost un început greu pentru aceasta, însă nu s-a descurajat și a continuat să muncească pentru visul său. Acum se bucură de succesul pe care l-a visat în copilăria petrecută la Iași, alături de bunica ei.

„Am această afacere de doi ani de zile. Poate nu am deschis-o într-un moment foarte bun, am deschis-o cu trei luni înainte de a începe pandemia și de a avea restricții și când s-a închis totul. Cu toate acestea, am sperat că o să fie bine. Multe femei încă mă descoperă. Nu auziseră de mine și sunt foarte încântate că poartă un costum de la mine”, adaugă aceasta.

„Mi-am petrecut multe vacanțe din copilărie la bunici”

Raluca Dumitru are un trecut tumultuos, deoarece a făcut niște alegeri greșite, însă a fost foarte asumată în orice situație. Aceasta a început să lucreze de la o vârstă fragedă, pentru că și-a dorit să fie o persoană independentă. Și-a început cariera ca hostess și, ulterior, în anul 2011, a pozat în revista Playboy. De asemenea, aceasta a lucrat și ca dansatoare în niște cluburi din București și din Spania, iar după s-a lansat în televiziune.

Cu toate acestea, femeia a rămas în relații bune cu bunicii ei și întâlnirile cu aceștia o emoționează până la lacrimi. Bunicii ei locuiesc în satul Glodenii Gândului și i-au oferit o copilărie desprinsă din povești.

„Mi-am petrecut multe vacanțe din copilărie la bunici. Îmi este dor de perioada din copilărie, pentru că nu aveam nicio grijă, iar Iașul îmi place foarte mult. Și acum, când vin la bunicii mei, merg în centrul Iașului să mă plimb”, povestește cu emoție Raluca Dumitru.

Bunica ei este mândră de nepoata pe care a crescut-o cu multă iubire și îi este dor de vremurile respective. Aceasta relatează că Raluca nu a fost niciodată un copil cuminte și că a făcut cele mai multe năzbâtii. Una dintre poznele însemnate a fost momentul când focoasa brunetă care a copilărit la Iași a aruncat în gura sobei o pisică, fără să realizeze ceea ce făcuse.

Adauga un comentariu