Actualitate

Focuri de armă lângă o cafenea din Galați. Un bărbat a fost rănit în timpul conflictului

Publicat: 12 dec. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Focuri de armă lângă o cafenea din Galați. Un bărbat a fost rănit în timpul conflictului
Polițiștii din Galați au aflat cine sunt persoanele implicate

Un incident grav s-a produs luni, 12 decembrie, pe un bulevard din orașul Galați. Conform primelor informații, un bărbat ar fi fost rănit după ce asupra lui s-a tras cu pistolul.

De asemenea, reamintim că zilele trecute a avut loc o tentativă de jaf la o bancă din Iași, iar femeia care a intrat în sediul Alpha Bank cu o foarfecă în mână se pare că ar fi fost disperată din cauza datoriilor.

Focuri de armă la Galați

Focuri de armă s-au auzit astăzi, 12 decembrie, în apropierea Palatului de Justiție din orașul Galați. Surse apropiate anchetei susțin că agresiunea a avut loc lângă o cafenea, iar o persoană ar fi fost rănită și a ajuns la spital, dar încă nu se știe cât de gravă este starea victimei.

„La data de 12 decembrie 2022, la ora 09:55, Poliția Galați a fost sesizată prin apel 112, cu privire la faptul că, la o cafenea situată pe Bulevardul George Coșbuc din municipiul Galați, a avut loc un conflict între mai multe persoane, în urma căruia, una dintre acestea ar fi fost rănită.

Întrucât agresorul a părăsit zona cu un autoturism, și este posibil ca acesta să fi folosit o armă la comiterea agresiunii, au fost alertate toate echipajele de poliție și s-a solicitat sprijinul I.J.J. Galați, Poliția Locală Galați și S.R.P.T.”, au anunțat reprezentanții Inspectoratul Poliției Judeţene Galați.

Ulterior incidentului, polițiștii au aflat cine sunt persoanele implicate.

„În scurt timp au fost identificate toate persoanele implicate în acest conflict, și a fost depistat atât agresorul, un bărbat de 33 ani, din municipiul Galați, cât și persoană rănită care a fost transportată la spital. Armă folosită a fost un pistol cu bile de cauciuc, deținută legal de bărbatul de 33 ani”, au precizat polițiștii.

În acest caz se va întocmi un dosar penal pentru infracțiunile de uz de armă fără drept și lovire sau alte violențe.

Atac armat în Statele Unite

Într-un șir de idei asemănător, amintim că în luna iulie, trei persoane au murit și alte două au fost rănite după ce un bărbat a deschis focul în zona de alimentare a unui centru comercial din Greenwood, Indiana. În jurul orei 18:00, ora locală, mai multe persoane au sunat la numărul unic de urgență 911 pentru a raporta împușcături la Greenwood Park Mall.

În acest sens, anchetatorii au declarat la acea vreme că bărbatul înarmat neidentificat, a lansat un atac armat în SUA unde a ucis trei persoane. Acesta ar fi fost ucis de un tânăr de 22 de ani, înarmat legal, care „a observat împușcătura în desfășurare”, a spus șeful poliției locale. Printre victime se numără un bărbat și patru femei, inclusiv o fetiță de 12 ani ai cărei părinți a adus-o la spital cu răni ușoare, a spus un oficial al poliţiei, menționând că se așteaptă că ea va fi „foarte bine”. A doua victimă rănită a fost internată în spital și se afla în stare stabilă.

Un martor a relatat că se afla la Old Navy în mall când ea și mama ei au auzit patru împușcături și au crezut că caruselul din apropiere se strică.

„Următorul lucru pe care îl știi, mai auzi încă șase focuri și îi vezi pe toți alergând”, a spus Harding pentru afiliatul CNN. Harding a spus că nu crede că se va întoarce la un mall „foarte mult timp”.

Potrivit lui reprezentantului poliției, Ison, bărbatul înarmat pare să fi folosit o pușcă cu pistol lung, deși forțele de ordine nu au recuperat nicio armă de la fața locului în momentul în care a vorbit cu reporterii, a spus el.

Acum însă, focuri de armă s-au auzit lângă o cafenea din Galați, iar un bărbat a fost rănit în timpul conflictului.

Adauga un comentariu