Sport

Formaţia Astra Giurgiu a încheiat la egalitate meciul cu echipa Sepsi Sfântu Gheorghe

Publicat: 13 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Formaţia Astra Giurgiu a încheiat la egalitate meciul cu echipa Sepsi Sfântu Gheorghe
Astra Giurgiu

Formaţia Astra Giurgiu a remizat, duminică seară, pe teren propriu, scor 2-2 (1-1), cu echipa Sepsi Sfântu Gheorghe, într-un meci din etapa a treia a Ligii I, în care oaspeţii au egalat la ultima fază de joc. Golurile au fost marcate de V. Gheorghe ’15, ‘48 pentru Astra şi Bouhenna ’24 şi Safranko ’90+5 pentru Sepsi. De la Astra a fost eliminat chiar autorul golurilor, Valentin Gheorghe, în minutul 86, după ce a primit al doilea cartonaş galben.

Astra Giurgiu: Lazar – David Bruno, Graovac, Dima, Radunovic – Şerban (Seto ’15), Crepulja, Moise (Balaure ’81) – V. Gheorghe, Alibec (Găman ‘90), Răduţ. Antrenor: Bogdan Andone

Sepsi: Niczuly – Dimitrov, Bouhenna, B. Mitrea, Ştefan – Aganovic (Safranko ’60), Fofana (Kovacs ’80), Purece (Achahbar ’80) – Golofca, Carnat (Ştefănescu ’60), N. Mitrea (Nouvier ‘9). Antrenor: Leo Grozavu

Cartonaşe galbene: Răduţ ’70, Grahovac ’79, Radunovic ’82, V. Gheorghe ’85, ‘86 / Aganovic ’45, Bouhenna ’79, Ştefănescu ‘90+1

Cartonaş roşu: V. Gheorghe ‘86

Arbitri: Iulian Călin – Mircea Orbuleţ, Bogdan Gheorghe – Cătălin Popa

Observator: Nicolae Marodin

Partida Astra Giurgiu – CSU Craiova nu se mai joacă! Încă patru cazuri de COVID-19 la gazde

Partida Astra Giurgiu – CSU Craiova, care trebuia să se dispute astăzi, de la ora 18.45, nu se mai joacă. Meciul va fi din nou amânat, pentru că în lotul Astrei Giurgiu au fost descoperiţi alţi patru jucători infectaţi cu COVID-19.

Zece jucători de la echipa a doua au fost aduși sub comanda lui Bogdan Andone pentru ca Astra să fie sigură că are suficienți jucători, în cazul nefericit în care se mai găsesc și alți infectați.

David Lazar, Constantin Dima, Costel Avram și David Bruno sunt jucătorii care ar fi fost depistați pozitiv. În momentul de față, se așteaptă o decizie a Ligii Profesioniste de Fotbal cu privire la această partidă.

Partida Astra Giurgiu – CSU Craiova nu se mai joacă: Amânată din nou

Disputa dintre Astra Giurgiu și CSU Craiova fusese programată iniţial miercuri, 29 iulie, însă a fost amânată după ce Crepuljia a fost depistat ca infectat cu coronavirus.

Deşi mai mulţi oficiali ai formației oaspete au cerut câştigarea meciului cu 3-0 la masa verde, LPF şi FRF au decis ca partida să se desfăşoare astăzi, după ce jucătorii Astrei au fost retestaţi.

Mai mult cluburi lovite de COVID-19

De la reluarea competiției interne, după pauza cauzată de pandemia de COVID-19, CFR Cluj și Dinamo sunt cluburile din Liga 1 cele mai afectate de COVID-19. Situația de la CFR Cluj a fost cel puțin ciudată, mai mulți jucători fiind declarați pozitivi, după care a doua zi rezultatele prezentate de clujeni au arătat că aceștia sunt negativi la COVID-19.

Clujenii au anunțat la un momentdat că au 26 de cazuri, în timp ce la Dinamo au fost de 21de jucători și persoane din cadrul clubului infectați cu COVID-19.

FC Botoșani și Universitatea Craiova au raportat, la rândul lor, cel puțin un caz.

Nici Liga a II-a nu a scăpat de COVID-19. Astfel, au fost depistate cazuri pozitive la cluburile Concordia Chiajna, Petrolul Ploieşti şi FC Argeş. Mai nou, și Poli Timișoara a depistat un fotbalist cu noul coronavirus, pe portarul Mario Contra (20 de ani).

Adauga un comentariu